Ulan luffy orada haki bassa Sanji çapsızı bacağını bırakır burada bayılttı mayılttı deniyor hahaha. Hayallere devam yakışıklılar ve güzeller
Komik olan bayılmamış olması. Herifler hem Sanji hem Luffy gömmeye uğraşıyor. Oysa bir darbe ile bayılan Zoro idi.Ulan luffy orada haki bassa Sanji çapsızı bacağını bırakır burada bayılttı mayılttı deniyor hahaha. Hayallere devam yakışıklılar ve güzeller
Adamın böğrüne kafası kadar kılıç soktular, aynı şey mi? Tetanoz diye bişi var birader .dKomik olan bayılmamış olması. Herifler hem Sanji hem Luffy gömmeye uğraşıyor. Oysa bir darbe ile bayılan Zoro idi.
Luffy de mide ameliyatı geçirdi onca dayagın üstüne birader. Doktor da Katakuri idi.Adamın böğrüne kafası kadar kılıç soktular, aynı şey mi? Tetanoz diye bişi var birader .d
Heyt be!FUNK
Aynen drake kapışması çok önemli
Law’ın zor durumda olması beni bir nevi umutlandırıyor çünkü bu bizim tayfa bir süre orada duracak demektir ama aynı zamanda son savaş başlamadan bu karakterler harcanmaz diye de düşünüyorum:/ yani Oda ne yapar ne eder hiç kestiremiyorum
Page one bencede güçlü bizim tayfadan Trio hariç onu yenebilecek biri var mı o bile muamma.
Dj ve hız demişken az gözlerine bayram ettireyim
Biz bahtsız kardeslerimizi severiz. Oda'ya inat!Sanji güzel bir delikanlıdır. Başına gelen kötü olaylar, kaderin onu sürüklediği yerler bu gerçeği değiştirmez.
Buradaki en bahtsız insan benim. Sanji'ye bahtsızlığından ötürü tavır alırsam bu iki yüzlülüğe girer.Biz bahtsız kardeslerimizi severiz. Oda'ya inat!