Yooo. Benim sadece gözümden kaçmadı. Yoksa senin gibi beklemiyordum yani.Bu da benden beter çıktı asıl pusuda bekleyen buymuş.
Yooo. Benim sadece gözümden kaçmadı. Yoksa senin gibi beklemiyordum yani.Bu da benden beter çıktı asıl pusuda bekleyen buymuş.
Kaşınan da kaşıdığını sanan da sensin. Biraz Rosinante'yi örnek al da tek kurşuna git bu forumdan.Rosinante'ye "vasıfsız" diyerek kaşınan sendin. Benim tek yaptığım seni kaşımaktı.
Ben baya bir kaç kişi gelip gömecek sandım.Yooo. Benim sadece gözümden kaçmadı. Yoksa senin gibi beklemiyordum yani.
Heee pusmuşsun kedi gibi atağa geçmeye bakıyorsun. Yemezler bu palavraları.Yooo. Benim sadece gözümden kaçmadı. Yoksa senin gibi beklemiyordum yani.
Asıl sen git!Kaşınan da kaşıdığını sanan da sensin. Biraz Rosinante'yi örnek al da tek kurşuna git bu forumdan.
Gelseydi de sorun olmazdı.Ben baya bir kaç kişi gelip gömecek sandım.
Toplanmaya ihtiyacı olan onlar. Cora gömmeye tek kişi de yeter.Ben baya bir kaç kişi gelip gömecek sandım.
Yaov he he.Heee pusmuşsun kedi gibi atağa geçmeye bakıyorsun. Yemezler bu palavraları.
Aslında Cora gömülcek bir şeyde yok. Manganın tozlu ve hain sayfaların da yerini aldı, valla bu kadar hainlikte bir yere kadar BB bile bir amaç için ihanet ettiydi de bunda amaç da yok. Kendi çapında bir şeyler yapayım demiş, oda yemedi.Toplanmaya ihtiyacı olan onlar. Cora gömmeye tek kişi de yeter.
E işte ne güzel ilk adımı atıyorsun. Hani ilk adım senden gelmezdi?Aslında Cora gömülcek bir şeyde yok. Manganın tozlu ve hain sayfaların da yerini aldı valla bu kadar hainlikte bir yere kadar BB bile bir amaç için ihanet ettiydi de bunda amaç da yok. Kendi çapında bir şeyler yapayım demiş, oda yemedi.