Adam direk resimde gözüküyor yav.Mink falan olabilir diyorlardı hatta.Tam belli değil de keşke eskiden olsa bir tane. Oden indirmiş olsun hatta. Güzel olurdu.
Adam direk resimde gözüküyor yav.Mink falan olabilir diyorlardı hatta.Tam belli değil de keşke eskiden olsa bir tane. Oden indirmiş olsun hatta. Güzel olurdu.
Silah falan da olabilir, ya da duman. Olsa güzel olur bence. Şeker komutanlarını yükseltir. Snack Perosun altindaydi. O komutan seviyesi değildi zatenAdam direk resimde gözüküyor yav.Mink falan olabilir diyorlardı hatta.
Smoothie başkan Jack'i ya da Queen'i bir dövsün ortalık karışacakSilah falan da olabilir, ya da duman. Olsa güzel olur bence. Şeker komutanlarını yükseltir. Snack Perosun altindaydi. O komutan seviyesi değildi zaten
Yeni komutanı zamanında Oden öldürmüş olursa süper olurdu.
Katakuri de az değil şimdi zamanında King'i indirmiş olsun da çarşı pazar karissin.Smoothie başkan Jack'i ya da Queen'i bir dövsün ortalık karışacak
Bazi durumlari kabul edilir ve biraz alta alınabilir ama onun halen ust olmadigini gostermez. Hız konusunda cüsse nedeniyle yavaş olan bir Wb hiz konusunda Op'un tartisilmazlari olan Aokiji ve Kizaru'yu yakalayıp vuramaz bile. He Akainu yavaştır darbe almıştır ve hasarin kralınıda karnına aldiği halde halen kalkip komutanlarla mucadele etmis demektir. Ben Wb vs Akainu vssini eger toprak 2ye bolunmeseydi halen devam edecegini dusunerek senin tabirinle ölü Wb'yi öldürür üstüne üstlük kendiside ölürdü diyorum Ama Wb'nin bazi handikapları olsada halen en guclu adam oldugunu degistirmez.Tabii ki de öyle.Adam Roger'la beraber 2 kraldan beri yahu.Bir amirali ne kadar handikaplı bile olsa indirebildiğini gösterdi.MF WB'nin en güçlü olduğunu gram düşünmüyorum ben.En zayıf yonkoydu benim için.
King reisin kalemi değil zaten anlaşılacakKatakuri de az değil şimdi zamanında King'i indirmiş olsun da çarşı pazar karissin.
Şuan ki en güçlü Yonko ya Shanks ya da BB diyorsun yani?Shanks iki sene önce Wb'den güçlüydü. İki sene sonra ise BM ve Kaido'dan güçlü. Bb muallak.
King ile dövüşüp ikisi de büyük yaralar aldığı için dövüş yarıda kalsa daha güzel olurdu beKatakuri de az değil şimdi zamanında King'i indirmiş olsun da çarşı pazar karissin.
Hain haindir, bunun masumu olmaz rica ederm.Orası öyle ama bu karakteri sevende gücü için sevmiyordur zaten, en azından benim için öyle. Ayrıca babasını ve kendisini gözünü kırpmadan öldürecek kadar değersiz gören bir abiye ihanet etse ne olur etmese ne olur. En masum hainliktir onunkisi