Zamana bırakma öğret bana aynı şey mi diyorum? Hani iki karakterin kullanım şeklini bir yana bırakıyorum. Blade ve Sword aynı şey mi? Öğrenmek için soruyorum :/Zamanla öğrenirsiniz merak etme... Bak aranızda öğrenenler var sonra.
Zamana bırakma öğret bana aynı şey mi diyorum? Hani iki karakterin kullanım şeklini bir yana bırakıyorum. Blade ve Sword aynı şey mi? Öğrenmek için soruyorum :/Zamanla öğrenirsiniz merak etme... Bak aranızda öğrenenler var sonra.
OP/Oda'ya göre konuşacak olursam ikisi de aynı şey. Zaten mangada bayağı geçti bu durum. En son magazinde de açıklandı hatta.Zamana bırakma öğret bana aynı şey mi diyorum? Hani iki karakterin kullanım şeklini bir yana bırakıyorum. Blade ve Sword aynı şey mi? Öğrenmek için soruyorum :/
moruq meyve olunca kılıç ustası olunmuyodkoadlBüyük ihtimal.Yeşil biçecek işte.Yav arkadaş magazinde yazmasa kılıçustası demicek misiniz karaktere gözünüzü seveyim
Üstüne üstlük zamanında Luffy'nin "Ben güçlü kişileri hatırlarım." demiş olması fakat Marco'yu "ananas" imgesi ile hatırlaması.Marco'nun o kadar Luffy'yi kurtarmasından sonra Luffy'nin hatırlamaması.
İki sevdiğim karakterime bak. :/
Magazine tekrar bak istersen. :/OP/Oda'ya göre konuşacak olursam ikisi de aynı şey. Zaten mangada bayağı geçti bu durum. En son magazinde de açıklandı hatta.
@Densetsu no Samurai @RedTeroR @William cutting Okuyun.
Kılıç ustasıyım demedim dünyanın en iyi piliç ustasıyım dedim.
- Mihawk
İşte kanıtı.
Op'un asla çözülemeyen gizemlerinden birisi olacak. :/
Zoro'nun dövüşleri tek hamlede bitiyorsa neden olmasın.Herkes Mihawk'tan yukarıda olabilire çıkıyor zaten bütün yorumlar nedense.Şu dövüşü gördük.Shanks - Mihawk şu an olsa 2 hamlede yenilir mi sence Mihawk ? Adamı yıllardır sakladıktan sonra 2 hamlede yenileceği dövüş için mi tek kollu adamla dövüşmem dedirtiyor.
Diğer konuları çevirip burada da açınız. Jean Bart nerede?
Onu Lowculara de. Hiç dikkatimi çekmiyor şahsenDiğer konuları çevirip burada da açınız. Jean Bart nerede?