Kılıç nedir biliyor musunuz ki?Bu arada kamanın sağı ahşap. Haki gerekmiyor. Bunu da öğretelim.
Kılıç nedir biliyor musunuz ki?Bu arada kamanın sağı ahşap. Haki gerekmiyor. Bunu da öğretelim.
Yiyişiyoruz malum et pahalı birbirimizi yiyoruz.Tartışıyor musunuz laf mı sokuyorsunuz anlamadım .d
Yiyişmek ne ameke yaYiyişiyoruz malum et pahalı birbirimizi yiyoruz.
Büyük ihtimal.Yeşil biçecek işte.Yav arkadaş magazinde yazmasa kılıçustası demicek misiniz karaktere gözünüzü seveyimŞimdi King Wano'daki en güçlü kılıç ustası mi.? Magazinde kılıç ustası olduğu doğrulandı.
En güçlü denmedi de muhtemelen en güçlüdür. Sonrası Kyo, Kawa veya Ashuradan biridirŞimdi King Wano'daki en güçlü kılıç ustası mi.? Magazinde kılıç ustası olduğu doğrulandı.
Yani Mihawk King'den güçlü. Mihawk sağ kol edercilere sağlam bir çalım daha geldi resmiyete geçerse.Şimdi King Wano'daki en güçlü kılıç ustası mi.? Magazinde kılıç ustası olduğu doğrulandı.
Ben de bunu diyorum. Arkadaş Zoro'ya laf atıyorum sanıyor sanki. Hakisiz Mr1'i yenmesinin yolu yoktu Zoro'nun. Bunu kendi de söylüyor.Zoro mis gibi haki ile yendi. Öyle fiziksel güçtür falan filan da geride değildi. Ancak Kesemediği sürece pek önemi yok onların.
Hatta şu an Hyogo ve Ray'in sözleri anlam kazanıyor.
Daha o zamandan hakinin tehlike anlarında filizlendiğini görüyoruz. Ayrıca Zoro'nun bu sözü zaten açıklıyor durumu. Haki kullanarak yenmesi Zoro'nun zaferini küçültmüyor. Hatta benim gözümde daha çok büyüyor bu dövüş.
Reisin en karizma olduğu anlardan birisi.