Kesin yazmadım zati o kısmı. Açık bir kapı bıraktım@Densetsu no Samurai
Hocam nasıl Vistadan öne koydun şaşırttın beni valla
Jack=Katakuri'de "ödül" 'de gitti şimdi ne diyecekler? Katakuri'nin Queen yerinde olduğunu varsayarsak 2 hamle fazlası varEvet. Yine yoldan geçene Cracker mi aldiriyoruz?
Ace yine Cracker'a ters gelebilir.Cracker'ın ctsi alan saldırıları gibi de duruyor,bisküvileri yaktığından dolayıda Luffy gibi yemesine de gerek kalmaz bence ama yine de Cracker alır diye düşünüyorum ben.Fiziksel dövüşenlere karşı bayağı ters gerçekten Cracker'ın meyvesi.Evet. Yine yoldan geçene Cracker mi aldiriyoruz?
Baksana Crackere. Hem su hem ateş antisiymis. Sert bir zirh ateş ile yok olacak.Jack=Katakuri'de "ödül" 'de gitti şimdi ne diyecekler? Katakuri'nin Queen yerinde olduğunu varsayarsak 2 hamle fazlası var
Bilmiyorum. Bisküvinin ateşe karşı da direnci zayıftır bence.Bisküvinin olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten hali hazırda suya karşı etkisiz. 2 büyük zafiyet olmaz diye düşünüyorum. Kata meyvesiz bile alır gibi duruyor.
Ace için Marco Jozu Vista Teach ve muhtemelen Thatch var. 5 tane güçlü adam var ekibinde Ace'den WB'nin. Antisi olduğunu da düşünmüyorum.Ace yine Cracker'a ters gelebilir.Cracker'ın ctsi alan saldırıları gibi de duruyor,bisküvileri yaktığından dolayıda Luffy gibi yemesine de gerek kalmaz bence ama yine de Cracker alır diye düşünüyorum ben.Fiziksel dövüşenlere karşı bayağı ters gerçekten Cracker'ın meyvesi.
Teach'in meyvesiz haldeyken Ace'den güçlü olduğunu pek sanmıyorum ben,Thatch'in de öyle.Law,Zoro alamaz Cracker'ı zaten p.upsız bence.Vista konusunda emin değilim 3.adamsa şansı olmalı.Ace için Marco Jozu Vista Teach ve muhtemelen Thatch var. 5 tane güçlü adam var ekibinde Ace'den WB'nin. Antisi olduğunu da düşünmüyorum.
Vista, Law, Zoro civarı adamlar alamaz Crackeri. Yavaş uculsun biraz. Önüne gelen herkes Crackeri alıyor deniyor
Meyvesiz Teach,Shanksi gözünden çizecek kadar kalibresi var. (Bu olay sinsice olmadığı yonko Shanks tarafından onaylaniyor) Shanks için toplum en iyi armanent haki sahibi diyor. ve arkadan deniz canavarı gibi de değil. Yüzüne yüzüneTeach'in meyvesiz haldeyken Ace'den güçlü olduğunu pek sanmıyorum ben,Thatch'in de öyle.Law,Zoro alamaz Cracker'ı zaten p.upsız bence.Vista konusunda emin değilim 3.adamsa şansı olmalı.