serı sonu zoro sanjı o yaslara gelmıs olurlarsa rahat yomko tokatlayacak tıplere donusecek bu gşdusle yanı sasırmam4 5 gündür yoktun. Hosgeldin
Konuya donelim. Beckmann yonkou seviyesi diyorlar ne diyorsun?
serı sonu zoro sanjı o yaslara gelmıs olurlarsa rahat yomko tokatlayacak tıplere donusecek bu gşdusle yanı sasırmam4 5 gündür yoktun. Hosgeldin
Hoş bulduk hocam.4 5 gündür yoktun. Hosgeldin
Sağ kollar arası çok fark yoktur bence ya.Kata en güçsüz sağ kol diyorum kimse inanmıyor.
Kata Shiryu'yu alır benden söylemesi. Shiryu'nun daha ekmek yemesi gerekiyor.Kata en güçsüz sağ kol diyorum kimse inanmıyor.
Shiryu iki yıl önce bile Magellan gibi bir canavara denkmiş. Bence ekmek yemesi gerekmiyor.Kata Shiryu'yu alır benden söylemesi. Shiryu'nun daha ekmek yemesi gerekiyor.
Bir ara databook'ta "Shanks'in Ay'ı falan deniliyordu" birde "Yonkou seviyesi Beckmann" yazilarini gorunce bende herhalde oyledir dedim.Hoş bulduk hocam.
Beckman Yonkou seviye değil canım, ama yaşlı Ray seviyesi vardır.
En güçlüsüyle en güçsüzü arasında baya fark var bence.Sağ kollar arası çok fark yoktur bence ya.
ZannetmiyorumKata Shiryu'yu alır benden söylemesi. Shiryu'nun daha ekmek yemesi gerekiyor.
Mochi uyanışla beraber çok sıkıntı çıkarır görünmezlik meyvesine. Malum yapıştırıyor adamı. Ayrıca Kata kolay çizilecek bir adam değil.Shiryu iki yıl önce bile Magellan gibi bir canavara denkmiş. Bence ekmek yemesi gerekmiyor.
Kastettiğin Ray ise bence de vardır.En güçlüsüyle en güçsüzü arasında baya fark var bence.
Zannetmiyorum
Shiryu'nun psikopatlığı ve kana susamışlığı tamam ama nedense kılıç ustalığı ve tekniği konusunda bana en üst sınıfa aitmiş gibi bir izlenim vermedi. Ha Zoro'yla karşılaşacağı zaman en üst kalibrede görürüz o ayrı. Ona da zaman var zaten daha.En güçlüsüyle en güçsüzü arasında baya fark var bence.
Zannetmiyorum
Ya aklima takılan bir soru var:Mochi uyanışla beraber çok sıkıntı çıkarır görünmezlik meyvesine. Malum yapıştırıyor adamı. Ayrıca Kata kolay çizilecek bir adam değil.