Luffy neysede zoro diyerek tehlikeli sulara daldinCarrot Sulong>Zoro diyerek tepkileri üstüme cekiyorum.
Luffy neysede zoro diyerek tehlikeli sulara daldinCarrot Sulong>Zoro diyerek tepkileri üstüme cekiyorum.
Sezgileri gelişmiştir onun Zoro'yu görünce grand line dışına kadar kaçar.Carrot Sulong>Zoro diyerek tepkileri üstüme cekiyorum.
Aslinda eksik yazdin zaten carrot>luffy olunca otomatik olarak carrot>luffy>zoro oluyor zaten bak ben tepkileri daha da ustume cektim simdiCarrot Sulong>Zoro diyerek tepkileri üstüme cekiyorum.
Kendin bile inanarak söylemediğin için kimse tepki göstememiş, ee tabi gerçekler ortada .Aslinda eksik yazdin zaten carrot>luffy olunca otomatik olarak carrot>luffy>zoro oluyor zaten bak ben tepkileri daha da ustume cektim simdi
Belli değil midemekki luffy kulagina haki basamiyormuş carrot>luffy
Dogru Aura'sı vardıSezgileri gelişmiştir onun Zoro'yu görünce grand line dışına kadar kaçar.
Ben her zaman tehlikeli sulardayım.Luffy neysede zoro diyerek tehlikeli sulara daldin
Ohoo sen Luffy'cileride karsina aliyorsun.Aslinda eksik yazdin zaten carrot>luffy olunca otomatik olarak carrot>luffy>zoro oluyor zaten bak ben tepkileri daha da ustume cektim simdi
Bu o kadar net bir gercek ki tepki gosterebilecek argumanlar yok ondan dolayiKendin bile inanarak söylemediğin için kimse tepki göstememiş, ee tabi gerçekler ortada .
Luffy ile olan iletisimleri benim cok hosuma gidiyor garchuBelli değil mi
şaka şaka
Yok yav ben bizim tayfanin hepsini severim burda anca makarasini yapariz yeri gelince.Ohoo sen Luffy'cileride karsina aliyorsun.