Güçlü karakterlerden bahsediyorum ben, Komutanlardan birini alacak diye. Komutan olayının op evreninde baya sağlam bir pozisyon olduğu da belli. Özellikle üç tane komutanı varken Kaido'nun.Bu arc Zoro'nun Quenn hariç herkesi alacağını iddia ettiniz. Yeni giren karakterlerden iddianiza dahil etmediğiniz tek bir kişi bile kalmadı. Zoro bunlardan birini alınca da burada caka satacaksınız. Vallahi korkulur sizden.
Aslında iş ciddiye binince oynaşanın sen olduğu ortada, bak komutan diyoruz en küçüğü bin kağıt, daha ne diyeyim ?Jack olabilir bak ona itirazım yok. O seviyede birisini indirecektir bence de. Yalnız iş ciddiye binince niye King'den Jack'e düştük onu anlayamadım. Haftalardır King'i indirecek goygoyu yapıyordunuz oysaki. :S
Benim için Zoro'nun bir komutan indirmesi yeterli olur, ha King'i indirirse bal kaymak olur. Tabi bak sana işin şu kısmını da söyliyeyim öyle Luffy gibi vs atarsa gene kazanırsın, yani kaçma olursa başka biri yardım ederse falan. Bak bu son teklifim, King, Queen, Jack fark etmez birini indirecek diyorum var mısın ?
Edit: Profilden nesine olduğunu konuşalım xD
Son düzenleme: