Teşekkür ettim.
Teşekkür ettim.
Rica.ederim.Teşekkür ettim.
Hala düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.Bu Sanji ödül ile hatunları nasıl bağdaştırdı paraya gelip sanjiyi hükümete mi satacaklar sanıyor yoksa hahahHa.Herhalde bu mantıkla Shanks'in kadınlardan kafayı kaldırmadığını düşünüyor olmalı Ama adam doğu mavide ancak buluyor Makino falan.Artık kamabakkada buna ne yedirip içirdilerse iq tutulması da yaşamış. .
Dünya Fedakarlık GünüRica.ederim.
Bu sayede Jinbei ve Zeff'in (iki adam) aynı gün doğduklarını öğrenmiş oldum ben de.
Bu da mı tesadüf
Sanji-mantık-kadın. Asla bir araya gelemeyecek üçlü :/Hala düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.Bu Sanji ödül ile hatunları nasıl bağdaştırdı paraya gelip sanjiyi hükümete mi satacaklar sanıyor yoksa hahahHa.Herhalde bu mantıkla Shanks'in kadınlardan kafayı kaldırmadığını düşünüyor olmalı Ama adam doğu mavide ancak buluyor Makino falan.Artık kamabakkada buna ne yedirip içirdilerse iq tutulması da yaşamış. .
Ortamda hatun varsa Sanji’den mantıklı şeyler mi beklenir?@killz0ne'u buraya çağırıp sormak lazım, Sanji her zaman mı böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu xD
Zaten aşk mantık işi değildir azizim.Sanji-mantık-kadın. Asla bir araya gelemeyecek üçlü :/
Sanjininki aşk değil ki şehvet :SZaten aşk mantık işi değildir azizim.
Gayet mantıklı bir cevapOrtamda hatun varsa Sanji’den mantıklı şeyler mi beklenir?