GalibaStomp dediği Carue değil mi ya ördekçik.
GalibaStomp dediği Carue değil mi ya ördekçik.
Kanatlanmasına az kaldı.@William cutting öyle mi diyorsun, Reis her türlü yürüyor o zaman
Daha yeni evlenen adama ettiği lafa bakSanji'de 12 baklava da olsa kızları zor etkiler
Daha yeni evlenen adama ettiği lafa bak
Shanks yaşlı ve tek kollu.Hala düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.Bu Sanji ödül ile hatunları nasıl bağdaştırdı paraya gelip sanjiyi hükümete mi satacaklar sanıyor yoksa hahahHa.Herhalde bu mantıkla Shanks'in kadınlardan kafayı kaldırmadığını düşünüyor olmalı Ama adam doğu mavide ancak buluyor Makino falan.Artık kamabakkada buna ne yedirip içirdilerse iq tutulması da yaşamış. .
Güzel tablo. Nisanlısı var mı bunun?Burda ayın 10'unundaki isim ve tiplere bak.
Ayıpsın.Güzel tablo. Nisanlısı var mı bunun?
İşin kötüsü bu düşünceyle yaşamış. Bu arada o adadan libidosu yüksek şekilde dönmesi bile garip değil mi? :/Hala düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.Bu Sanji ödül ile hatunları nasıl bağdaştırdı paraya gelip sanjiyi hükümete mi satacaklar sanıyor yoksa hahahHa.Herhalde bu mantıkla Shanks'in kadınlardan kafayı kaldırmadığını düşünüyor olmalı Ama adam doğu mavide ancak buluyor Makino falan.Artık kamabakkada buna ne yedirip içirdilerse iq tutulması da yaşamış. .