Kıza Fafafa diye gülerken iyi miydi Killer efendi? :/
Ne yaşıyorsun kendi içinde ?Alakasız yerlerden gelme bana.
Luffy için şu an g5 konuşulur Zoro içnde ashura ama Dressrosa'dan beri hatta belki daha öncesinden itibaren ashura ashura diye diye önüne gelenle dövüştürdüler sonuç hepsinde de yanıldılar bir de utanmadan millete ss almakla ufak akıllarıyla pişkin pişkin güldüler. Ama mevzu Luffy olunca gidip daha şunu yapamadı daha bunu yapamadı diye dalgaya aldılar.
Bu akılla baş edilmez ya, adamlar einstein.
Reis ölürken bile yada öldükten sonra bile Kral olmasınÖlmesini.
Ahahahahahaaa.Kıza Fafafa diye gülerken iyi miydi Killer efendi? :/
Zoro'yu korumak için kaçmıştır muhtemelen. Bir de mangada Zoro ağırlık çalışırken arkada Dragon'un gemisi vardı sanırım. Yardım aldıkları dojo ustası muhabbeti vardı. (bulamadım sayfayı şimdi yanlış hatırlıyor da olabilirim).Oradan da bir bağlantı çıkabilir Koushirou ile alakalı bilemedim.Orası da öyle ama şüphe çekmesi en düşük yer olduğu için tercih etmiş olabilir.
Tabii bunlar hep varsayım. Tek dayanak Koshiro'nun Wano'lu olması. Onun dışında Denijro başkası da çıkar. Tamamen savunamayacağım bir şey ileri sürdüm ama çıkarsa da oha demeyeceğim bir şey.
Diğer bir sıkıntı ise Wano'dan ayrılması. Kaido varken tüm çıkışları izliyor. Kin'emon falan kaçak olarak ve şansa kaçıyor. Bir Sbs'de Oda açıklamıştı seneler önce bir gemi yelken açmış Wano'dan, East Blue'ya. Koushirou büyük ihtimal o gemiyle geldi. 20 sene öncesine denk geliyordur o da. Hem Zoro'nun yaşı da tutabilir. Tek bildiğimiz Dojoda kaldığı. Ne anası ne babasını biliyoruz. Onu da almıştır yanına.Hikaye güzel ama güç toplama kısmı sıkıntı değil mi? Güç toplamak için neden en zayıf denize gitsin GL dururken? Korumak/saklanmak daha mantıklı geliyor şahsen.
Baya derin bir ilişkileri olmalı. Umarım işleyecek vakit bulur.Ahahahahahaaa.
Çok güzel hikayeymiş ya. Gitgide seviyotum bu ikiliyi.
Hiç değilse gereksizde olduğu gibi ''ölmeseydi...'' dersiniz. Boş bahaneler uydurmazsınız. Senaryo gereği falanReis ölürken bile yada öldükten sonra bile Kral olmasın
Bu odundan kadınlara hayır gelmez zaten, boşver. Luffy ile yarışacağı tek konu kazmalıkNiye?
Tamam zaman atlamasından sonra gerçekten sinir bozucu birine dönüştü ama daha bize lazım bu oğlan.
Kimse için olmasa Kuina için lazım.
Bak Hiyori'den bahsetmiyorum bile.
Dediğin gibi giriş çıkışlar da problem. Hele o savaş dönemi her taraf korsan, satılmış s*muray falan.Diğer bir sıkıntı ise Wano'dan ayrılması. Kaido varken tüm çıkışları izliyor. Kin'emon falan kaçak olarak ve şansa kaçıyor. Bir Sbs'de Oda açıklamıştı seneler önce bir gemi yelken açmış Wano'dan, East Blue'ya. Koushirou büyük ihtimal o gemiyle geldi. 20 sene öncesine denk geliyordur o da. Hem Zoro'nun yaşı da tutabilir. Tek bildiğimiz Dojoda kaldığı. Ne anası ne babasını biliyoruz. Onu da almıştır yanına.
Bence de.Baya derin bir ilişkileri olmalı. Umarım işleyecek vakit bulur.
Bu odundan kadınlara hayır gelmez zaten, boşver. Luffy ile yarışacağı tek konu kazmalık
Sana cevabı Oda versinHiç değilse gereksizde olduğu gibi ''ölmeseydi...'' dersiniz. Boş bahaneler uydurmazsınız. Senaryo gereği falan
Bu odundan kadınlara hayır gelmez zaten, boşver. Luffy ile yarışacağı tek konu kazmalık