Bilmem, olayın ne olduğunu biliyor gibi konuşan sensin sonuçta.
Gerçi Luffy fanı olarak sallamadan edemiyorsunuz son dönemlerde haliyle standart bir davranış, akıl mantık dahilinde gazetede yazanları bekleyecek değilsin ya
Bilmem, olayın ne olduğunu biliyor gibi konuşan sensin sonuçta.
Gerçi Luffy fanı olarak sallamadan edemiyorsunuz son dönemlerde haliyle standart bir davranış, akıl mantık dahilinde gazetede yazanları bekleyecek değilsin ya
Hahaha, son dönemin klasik bitişi, hikayen bittiğine göre ayrılıyorum ben
La Red bu kadar saçmalama Yanında olan varsa söyle de kafana vursun biraz error verdin yine, belki çalışmaya başlar.Hahaha, son dönemin klasik bitişi, hikayen bittiğine göre ayrılıyorum ben
Kimse kaptanını kurtarmaya gitmir ühühühühüLa Red bu kadar saçmalama Yanında olan varsa söyle de kafana vursun biraz error verdin yine, belki çalışmaya başlar.
Bu kadar da boş troll yapma la Git sen şu gereksiz karakterle falan uğraş;Kimse kaptanını kurtarmaya gitmir ühühühühü
Ace vs karasakal
Ace vs smoker
Ace vs aokiji
Ace vs akainu
Adamın hayatı logialara geçmiş.
Komiklik değil gönderme yapmış kenks. amaneden reyizin bölüm analizlerini takib ed.Robin'i öyle çizen Oda'nın ben aklıni seveyim. Hangi durumda öyle çizersin güzelim karekteri anlamış degilim. Komiklik falan mı yapmaya çalısmıs acaba? Komiklik anlayisinida seveyim oda
Geçmişten gelmiyorum kenks. 939 paylasilirken uye olmustum o kacinci bolumdur acep. 939'dan sonrasi var oncesi yok kenks. Varsa aklinda acikla kenks niye yoruyorsun simdi gece geceKomiklik değil gönderme yapmış kenks. amaneden reyizin bölüm analizlerini takib ed.
birGeçmişten gelmiyorum kenks. 939 paylasilirken uye olmustum o kacinci bolumdur acep. 939'dan sonrasi var oncesi yok kenks. Varsa aklinda acikla kenks niye yoruyorsun simdi gece gece