Tb'deki gibi tayfa vs dev olsa daha iyi olur aslında.Başka türlü inmeyecek gibi zaten.
Güzeldi.Rayleigh ayyaş.
Ona benzer bir şey olacak gibi geliyor bana da.Tb'deki gibi tayfa vs dev olsa daha iyi olur aslında.
Keyifli olur okuması. Diğer elemanları da 9 kın falan alsın.Ona benzer bir şey olacak gibi geliyor bana da.
Çok fazla eleman var küçücük adada. Çok ilginç eşleşmeler bekliyorum ben.Keyifli olur okuması. Diğer elemanları da 9 kın falan alsın.
Linlin köyüne dönsün bana yeter. Gerisine bir çeşit razı oluruz.Çok fazla eleman var küçücük adada. Çok ilginç eşleşmeler bekliyorum ben.
Linlin'in ölüsü çıksın oradan. Bana yaşattığı hayal kırıklığını unutmam mümkün değil.Linlin köyüne dönsün bana yeter. Gerisine bir çeşit razı oluruz.
Belki yine olur ama yetersiz kalırlar. Yani araya Mom karışmayacaksa tayfa + Kid + Law + 9 kın anca indirir vaziyeti alır.Tb'deki gibi tayfa vs dev olsa daha iyi olur aslında.
Yonko ağırlığını bitirdi kadın hem de çok güçlü olmasına rağmen.Linlin'in ölüsü çıksın oradan. Bana yaşattığı hayal kırıklığını unutmam mümkün değil.
Valla öyle oldu.Yonko ağırlığını bitirdi kadın hem de çok güçlü olmasına rağmen.