Garibimin yüzü Bepo'dan yana da gülmüyor ki oda yüz vermemiş. Nasıl bahttır.Hayat işte nerdeeeen nereye.
Garibimin yüzü Bepo'dan yana da gülmüyor ki oda yüz vermemiş. Nasıl bahttır.Hayat işte nerdeeeen nereye.
Robin Chwan bir hayvana benzemiş o nedir ya O yüz nedir ya?
Haydi bak şunlara da kendine gel.Robin Chwan bir hayvana benzemiş o nedir ya O yüz nedir ya?
2'cisi Supppper ama o ilk umarım fanarttır. Yoksa ben kendimi camdan aşaği atacagımHaydi bak şunlara da kendine gel.
Maalesef gerçek. Luffy yakalandığı zaman öyle tepki veriyordu. :/ Olsun bak bu iyi.2'cisi Supppper ama o ilk umarım fanarttır. Yoksa ben kendimi camdan aşaği atacagım
Robin Chwann
Hiç hatırlamiyorum. ÜzdünMaalesef gerçek. Luffy yakalandığı zaman öyle tepki veriyordu. :/
Şunu söylemek istedim de forumda yanlış anlaşılmak istemem. Law benim op de hassas noktam. Laf geldi mi hemen savunma pozisyonuna geçiyorum, fark edilmiştir. Ciddiye alıyorum. Takıldığınız bir konu ise zaten o zaman benim dediklerime de takılmayın, kusuruma da bakmayın.Biliyorum. Takılıyorum zaten.
Sürekli Law'dan bahsetme utandırıyorsun adamcağızıŞunu söylemek istedim de forumda yanlış anlaşılmak istemem. Law benim op de hassas noktam. Laf geldi mi hemen savunma pozisyonuna geçiyorum, fark edilmiştir. Ciddiye alıyorum. Takıldığınız bir konu ise zaten o zaman benim dediklerime de takılmayın, kusuruma da bakmayın.
O değil de, şu ''snatch,'' muhabbeti de hala açıklanmadı. Unutmuştum bunu.Şu çocuğu Kin'emon falan eğitirse yazık olacak. :/ Tama ile miço olarak gelseler keşke. Hazır eğitmeye başlayan kişide var.