Daha da yakın oy alırdı diye düzelteyim o zaman.Luffy isterse kenarda dursun hatta o ada da olmasın gene anketleri götürür.
Daha da yakın oy alırdı diye düzelteyim o zaman.Luffy isterse kenarda dursun hatta o ada da olmasın gene anketleri götürür.
Ağlayan ortada ben gülüyorum :SLuffy geçemez yahu? O kadar da değil.
@Sir Crocodile ya kıskanma git köşede ağla..
He ona bir şey diyemem zaten adam Zori yi indirmiş, bu bile yeter. Sonuçta yan karakter. Tayfa dışı öyle Luffy geçsin diye hiç düşünmedim. Geçsinde istemem açıkcası Lütfi KK olacak.Daha da yakın oy alırdı diye düzelteyim o zaman.
Aşkını kalbini gömüyor.Napiyor napiyor?
Çaktırmasana yahu.Doğru zengin çocuğu kaçırdım diye üzülmüştür. Paraya aşık kendisi. Her zamanki gibi Nami şaşırtmadı.
Rosinante'ye hain diyenlerin anlayamayacağı incelikler bunlar.Tamam anladım figürün yok. Hainin figürünü kim alır zaten? Kendini ele verdin.
Daha büyük olay olurdu. Geçer diye de demek istemedim aslında. Eleştri aldığı bu yönleriyle Zoro'yu geçmiş. Tam takır işlenmiş olsaydı acaba bir dedim acaba.He ona bir şey diyemem zaten adam Zori yi indirmiş, bu bile yeter. Sonuçta yan karakter. Tayfa dışı öyle Luffy geçsin diye hiç düşünmedim. Geçsinde istemem açıkcası Lütfi KK olacak.
Çöplerin ve kalleşlerin heykeline gerek yok.Aşkını kalbini gömüyor.
Çaktırmasana yahu.
Rosinante'ye hain diyenlerin anlayamayacağı incelikler bunlar.
@William cutting
Law, çok iyi kurgulanmış ama kötü işlenmiş bir karakter.
Eğer Law'u düzgün işleyebilseydi, biz onu o arcta uyanmış meyveyle dövüşürken görürdük, Doflamingo'ya son darbeyi o vururdu ve Dressrosa'da bir tane de Rosinante heykeli olurdu.
Nami olayına kınamaAşkını kalbini gömüyor.
Çaktırmasana yahu.
Rosinante'ye hain diyenlerin anlayamayacağı incelikler bunlar.
@William cutting
Eğer Law'u düzgün işleyebilseydi, biz onu o arcta uyanmış meyveyle dövüşürken görürdük, Doflamingo'ya son darbeyi o vururdu ve Dressrosa'da bir tane de Rosinante heykeli olurdu.
Keşke bıraksaymışsın. Rosa kurtulduysa Rosi sayesinde. Bunu bilen de bir tek Law.En alttaki dediğin olsaydı da bu arada seriyi birakirdim.
@William cutting
Zaten kahramanlardan bahsediyoruz.Çöplerin ve kalleşlerin heykeline gerek yok.
İnanırım.En alttaki dediğin olsaydı da bu arada seriyi birakirdim.