Empati yoksunu.......Pislik Nami adamın niye yaptığı belli hâlâ... Umarım Kidd'e filan güler de fileto yapar şunu.
Yahu dur kimse Zoro'ya laf atmadıOhhhh misssss!
Empati yoksunu.......Pislik Nami adamın niye yaptığı belli hâlâ... Umarım Kidd'e filan güler de fileto yapar şunu.
Yahu dur kimse Zoro'ya laf atmadıOhhhh misssss!
Boşşy saman gibi öveceklerse övmesinlar daha iyi :S
Gerçek ship Reiju Nami de güzelSanji seviyorsun işte. Mis gibi yakışır Nami ile. Gerçi çocuğa yazık olur. :/
ÇA-TIRTHain Roci'nin figürü var mı şuan sende? Öyle avatarın figürü olsa alırımı yemem ben. O kadar seviyorsan bir tane figürünün olması lazım sende!!
İşte eğer yoksa onun hainliğini kabul ediyorsun demektir bu!
Bu yorumundan sonra senden korkmaya başladım. Öyle bir ohh miss dedinki sadist olduğuna inanabilirim.Ohhhh misssss!
Kız orada aşkını kalbine gömüyor. Niye pialik dedin ki.Pislik Nami adamın niye yaptığı belli hâlâ... Umarım Kidd'e filan güler de fileto yapar şunu.
Napiyor napiyor?Kız orada aşkını kalbine gömüyor. Niye pialik dedin ki.
Doğru zengin çocuğu kaçırdım diye üzülmüştür. Paraya aşık kendisi. Her zamanki gibi Nami şaşırtmadı.Kız orada aşkını kalbine gömüyor. Niye pialik dedin ki.
Kendisi de benzer duruma düştüğü halde böyle tepki veriyor. Aşık da değil onun aşkıKız orada aşkını kalbine gömüyor. Niye pialik dedin ki.