Bu sanji dresrosada ne yaptı la? Hatırlayamadım. Rebecca ile görüştükten sonra ayrıldı mı ne oldu ?
Hain Roci'nin figürü var mı şuan sende? Öyle avatarın figürü olsa alırımı yemem ben. O kadar seviyorsan bir tane figürünün olması lazım sende!!Sensin hain.
Biliyorum kıskanıyorsun.
Sonuçta ben, biri yapsa parayı bastırıp figürünü alacak kadar avatarını seven biriyim.
Kime nasip olur böylesi?
Sanji şu tokatı yerken benim içim acıdı yaKim neyi hak ediyorsa onu göstermesini de biliriz.
Sanji dresserosa’da sadece violet ile işi oldu. Violet’i bizim safa katıyor yani iyi yönünü açığa çıkartıyor sonra oradan dofi’yi durdurmaya gidip gemiyle zou’ya gidiyor.Bu sanji dresrosada ne yaptı la? Hatırlayamadım. Rebecca ile görüştükten sonra ayrıldı mı ne oldu ?
Duygu dolu sahne. Birisi dese ki bir insan sevdiğine nasıl vurur diye sorsa bu sahneyi gösterirdim herhalde. Nami’nin yüz hatları çok iyi. Vurduktan sonra gözleri acı dolu bakıyor.Kim neyi hak ediyorsa onu göstermesini de biliriz.
Bizim tayfa candır can.Arc'da en sevdiğim sahnelerden biriydi, o kovalamaca bölümleri arasında iki sahnem var favori.
1-Pound dedenin sahnesi
2- yukardaki sahne.
Pislik Nami adamın niye yaptığı belli hâlâ... Umarım Kidd'e filan güler de fileto yapar şunu.Sanji şu tokatı yerken benim içim acıdı ya
Tayfa sevgisi o ötesi değilDuygu dolu sahne. Birisi dese ki bir insan sevdiğine nasıl vurur diye sorsa bu sahneyi gösterirdim herhalde. Nami’nin yüz hatları çok iyi. Vurduktan sonra gözleri acı dolu bakıyor.
Ohhhh misssss!Sanji şu tokatı yerken benim içim acıdı ya
Sanji seviyorsun işte. Mis gibi yakışır Nami ile. Gerçi çocuğa yazık olur. :/Tayfa sevgisi o ötesi değil
Abi Nami çok itici ya. Şanşi'yi bu kızla harcamasın.Sanji seviyorsun işte. Mis gibi yakışır Nami ile. Gerçi çocuğa yazık olur. :/