İrade her şeydir diyen kisilere tepkimi dile getiriyorum
Peki "İrade çok şeydir" diyenlere (mesela ben)?
İrade her şeydir diyen kisilere tepkimi dile getiriyorum
Yapmiyorum koka gibi gözüküyordu hacım.Şaka yapıyorsun değil mi
Sayfaya bakmam lazım.@Smoker VIZ çevirisine göre Kin'emon o Ashura Doji, Denjiro ve Kawamatsu hakkında tam olarak ne diyor?
"Her biri 100 adam gücündedir." mi diyor; yoksa "Her biri en az 100 adam gücündedir." mi diyor?
Anime çıkınca bir headshot daha yersin bir şey olmazYapmiyorum koka gibi gözüküyordu hacım.
İfade 921'de geçiyor. Bu arada bütün VIZ çevirilerini görebileceğim bir site yok mu acaba? Bende 900 civarı bölümlere kadar olanları var. Alpamis sağolsun atmıştı.Sayfaya bakmam lazım.
Onu bunu geç ne düsünüyon bu bölümdeki Zoro vs Kysohiro sahnelerinden?Anime çıkınca bir headshot daha yersin bir şey olmaz
Zoroyu listeye koymadim ya Law bence de güçlü Zorodan da arc sonu ben tam zitti olacağını düşünüyorum. Kawa çıksın hele kollu bacakli ben ona göre dusunucem. Hyo zaten kesinlikle kurtarilmasi gereken adam dedi onaTahmin olduğunun farkındayım. Mesela ben de Law 'ın da Zoro'dan güçlü olduğunu düşünüyorum ama tabi elimizde tartışmaya açık olmayan deliller olmadığından listende olmamasına takılmadım.
Ama Kawamatsu net güçlü Zoro'dan. Zincirler çürümüş adam çürümemiş.
O düşünmez. Ezber kalıplarla cevap verir sadece.Onu bunu geç ne düsünüyon bu bölümdeki Zoro vs Kysohiro sahnelerinden?