Sen bilirsinSeninle aynı muhabbete giresim yok hiç ya. Dof > Kata şeyine de giremiyecem hiç.
Sen bilirsinSeninle aynı muhabbete giresim yok hiç ya. Dof > Kata şeyine de giremiyecem hiç.
Yav Dof amiral demedim, Judge ve Orochi'yi kattığım ise tamamen esprisine bir şeydi.Amiral ile denk götürür isen Kata'dan üstte goruyorsundur. Aokiji olayını nasıl yorumladin çok merak ediyorum
Sildim mesajı.Yav Dof amiral demedim, Judge ve Orochi'yi kattığım ise tamamen esprisine bir şeydi.
Yaptığım her esprili yorumdan sonra dipnot kaynak kıçım mı yazacağım anlamadım.
Bence de güçlüdür ama Kata, Marco cizgisinin ötesinde görmüyorum. Gerisine aşağı yukarı katılırımDof'u küçümsemeyin beyler. Ne kadar sağlam olduğunu gördük zaten. Art arda iki novayı patlattı adam, ki içlerinden birisi en güçlü nova. Jozu'ya bitch muamelesi çeken adam bu.
Aynı zamanda Jozu için saldırı gücü wb tayfasında eşsiz denmiş.Yani totalde marco daha güçlü olsa da bu adam daha güçlü vuruşlar yapıyor.Croco’nun da çok hakkı yenmiş o konuda ama troysi şımarmasın diye övmedim.Dof'u küçümsemeyin beyler. Ne kadar sağlam olduğunu gördük zaten. Art arda iki novayı patlattı adam, ki içlerinden birisi en güçlü nova. Jozu'ya bitch muamelesi çeken adam bu.
O isimlerin ötesine kimse koyamaz zaten bu tüylüyü. Ama yiğidin hakkı yiğide.Bence de güçlüdür ama Kata, Marco cizgisinin ötesinde görmüyorum. Gerisine aşağı yukarı katılırım
Hadi len oradan. :SAynı zamanda Jozu için saldırı gücü wb tayfasında eşsiz denmiş.Yani totalde marco daha güçlü olsa da bu adam daha güçlü vuruşlar yapıyor.Croco’nun da çok hakkı yenmiş o konuda ama troysi şımarmasın diye övmedim.
Evleniler umarım.