Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride biraz gariplik yok mu ? Luffy "Korsanlar Kralı" olacak adam ama aşağıdaki sebepler yüzünden "BALLARIN KRALI " durumu hala devam ediyor ...Bu yüzden Shanksa daha çok saygı duymaya başladım.Bileğinin gücüyle balsız +meyvesiz YONKOU olmak
1-)Fujinin Luffye karışmaması
2-) Big Mom ın aclık krizi
3-)Big Mom ın hafıza gidikliği
4-)Big Momı Hasır şapkaların bulup hapishaneye saldırtması
Bunları yaparken WB, Kaido, Linlin, Garp, Sengoku vs daha genç... O canavarların arasından sıyrılmış.

Killer, Zoro'nun rakibi olamazdı zaten. Gelecek korsanlar kralının sağ kolu ile dandirikten bir Kid sağ kolu bir mi ya. Killer'in tek yemesi çok normal ve bu ezik fırsatçı gibime geldi bana. Zoro normalde o darbeyi yeme ihtimali ''0'' o dövüşte dikkati dağılmamış haliyle.

Oni Giri ile tek atıyor yahu, doğu mavideki Buggy'nin adamı Cabaji'yi teklediği saldırı, tek fark bu saldırının yeni dünya versiyonu olması ve hakili olması.

Killer miş peh, seride ne önemi varki bu adamın :D

Novalardan bir cacık olacağını düşünmüyorum ben. Hasırşapka bir dalgalanma açtı önlerine Bege'ninde deyimiyle bunlarda öylece savrulup gidiyorlar. Çoğu Kaido'nun emrine girmiş, bir kısmı Luffy gil gelmese Koca Ana'nın emrindeydi. Bunlarda öyle yüksek bir irade olduğunu hiç sanmam.

Gelecek çağ bunların falan değil, 1 kral hakiye tav olmayın. Chinjao gibi adamda kral hakili ama en baba ödülü 500 milyon belki biraz fazlası. Cracker'de kral haki yok 860 milyon. İşte olay öyle sanıldığı gibi değil, kral hakinin faktörü olabilir ama Kid'in Chinjao'dan bir farkı olduğunu sanmam. Geleceği en baba seviye genç bir Chinjao.

Bu manga tamamen hasırşapka tayfasına yönelik eğilip bükülüyor Oda tarafından. Oda yani mangaka tayfanın fanı ve Korsanlar kralı tayfası en sağlam tayfa olmak zorunda. Bu adamların her biri Karasakal tayfasıyla eşleşecek. Karasakal'ın tayfasındaki her bir isim Seviye 6 korsanı ve en güçsüzleri dahi süpernovaların çoğundan daha güçlü. Bonney'de süpernova Bege'de. Karasakal süpernova olmasına rağmen Bonney'e '' Tayfama giremeyecek kadar güçsüzsün '' diyor. Tayfasında Caterina Devon var ve o Devon'u yenecek muhtemel kişi Nami. İşte sizin gelecek çağ dediğiniz süpernova'da böylece ayaklar altında kalıyor.

Gelecek çağ tamamen Hasırşapkalara aittir yani, diğerleri onların açtığı yollarda savrulsun gitsin dediğim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık