Açlıktan evet.Chapter 52'de Mihawk'tan sonra Zoro bayılmış olabilir. Son gücüyle konuşmadan önce bayıldı diye düşünüyorlar. Sonra birkaç kelime edip daha konuşmuyor.
Anladım, açlık olayı ile savunuluyor.
Açlıktan evet.Chapter 52'de Mihawk'tan sonra Zoro bayılmış olabilir. Son gücüyle konuşmadan önce bayıldı diye düşünüyorlar. Sonra birkaç kelime edip daha konuşmuyor.
Soru bana değil ama cevap vermek istedim.Burdaki iki saldırıyıda yapanlar arasında uçurum var.Kata meyve+kendi fiziksel gücüyle Luffy'i deliyor.Zoro'yu delen Killer'ın fiziksel gücü Kata'yla kıyaslanamaz bile, meyvesi falan da yok adamın.Luffy'nin yaptığı çok daha büyük bir iş bana göre.@Densetsu no Samurai
@TheSlashOfMihawk
Bu iki kare sonrası Luffy Zoro'dan daha dayanıklı diyen kişilere karşı nasıl bir savunma yapıyorsunuz? Forumda daha önce tartışmışsanız okumak isterim.
Killer'ın sargılı, işkence görmüş, kendi silahları olmadan ve muhtemelen aç hali önemli değil.Chapter 52'de Mihawk'tan sonra Zoro bayılmış olabilir. Son gücüyle konuşmadan önce bayıldı diye düşünüyorlar. Sonra birkaç kelime edip daha konuşmuyor.
Karakterlerin seviyesi veya darbe güçleri aynı olsa bile fark etmezdi. Luffy darbe öncesinde de sonrasında da hayatının dayağını yedi. Kata dövüşünde Luffy'nin gösterdiği dayanıklılık ve irade çok ayrı bir seviyedeydi. Zoro muhabbetine girmiyorum, tartışmalar bir yere varmıyor ne de olsa.Soru bana değil ama cevap vermek istedim.Burdaki iki saldırıyıda yapanlar arasında uçurum var.Kata meyve+kendi fiziksel gücüyle Luffy'i deliyor.Zoro'yu delen Killer'ın fiziksel gücü Kata'yla kıyaslanamaz bile, meyvesi falan da yok adamın.Luffy'nin yaptığı çok daha büyük bir iş bana göre.
Luffy de açlıktan bayılıyor Bundan sonra baya bi dayak yiyor, sonra da G4 Snakeman açıp açlıktan şikayet ediyor, ardından biraz daha dayak yiyor, sonra da bayılıyor. Açlıktan@Densetsu no Samurai
@TheSlashOfMihawk
Bu iki kare sonrası Luffy Zoro'dan daha dayanıklı diyen kişilere karşı nasıl bir savunma yapıyorsunuz? Forumda daha önce tartışmışsanız okumak isterim.
Ne dövdü ama varya ıslata ıslata dövdü dinlene dinlene dövdü denirya o hesap yoruldu acikti dinlendi karnini doyurdu yine dövdü cok fena dayak attiKarakterlerin seviyesi veya darbe güçleri aynı olsa bile fark etmezdi. Luffy darbe öncesinde de sonrasında da hayatının dayağını yedi. Kata dövüşünde Luffy'nin gösterdiği dayanıklılık ve irade çok ayrı bir seviyedeydi. Zoro muhabbetine girmiyorum, tartışmalar bir yere varmıyor ne de olsa.
Luffy şu an farklı bir seviyede gidiyor. Onun yaptiklaeini yapabilen kendi jenerasyonu dan bir adam daha görmedik. Supernovaların dovuslerine felan az bakıyoruz da Luffy ve Komutanların dövüşleri daha farklı bir seviyede gerçekleşmiş.@Densetsu no Samurai
@TheSlashOfMihawk
Öyle valla. Manga dünyasında bu kadar güzel, estetik, uzun ve yoğun dayak diyen başka bir karakter daha yoktur. :/Ne dövdü ama varya ıslata ıslata dövdü dinlene dinlene dövdü denirya o hesap yoruldu acikti dinlendi karnini doyurdu yine dövdü cok fena dayak atti