Weevilin gölge ne güne duruyor. Yapıştır WB'ye. Bunlarda biraz mantık olsa ohooo. Teach şu an KK idi.Aklımda ki de buydu. Ace ile beraber yapacak ama. Üstelik Luffy kendisine rakipken. OMG diyorum.![]()
Weevilin gölge ne güne duruyor. Yapıştır WB'ye. Bunlarda biraz mantık olsa ohooo. Teach şu an KK idi.Aklımda ki de buydu. Ace ile beraber yapacak ama. Üstelik Luffy kendisine rakipken. OMG diyorum.![]()
Değilim zaten öyle olduğumu söylemedim kiZombi ordusu hiç bir işe yaramıyor ki Karasakal meyve araklıyor ne yapsın orduyu hele bir de yeni dünyada tabi meyvesi çok güzelde Oda biraz Moriayı sallamadı bence( yoksa efsane meyvesi var.
Ay sanki sen çok ciddisin ? .s
Karasakal rakibi zayıf noktadan vurmayı seven birisi. Luffy ile muhakkak Ace hakkında konuşarak gardını düşürmesini sağlayacak.Zombi ordusu hiç bir işe yaramıyor ki Karasakal meyve araklıyor ne yapsın orduyu hele bir de yeni dünyada tabi meyvesi çok güzelde Oda biraz Moriayı sallamadı bence( yoksa efsane meyvesi var.
Oda bunu hiç düşünmemiş olamaz herhalde. Tabi kendisi için kolay senaryolar olur muydu bilemem ya da Luffy'i çok mu zorlar?? Ama kesinlikle Luffy'i terletirdi.Weevilin gölge ne güne duruyor. Yapıştır WB'ye. Bunlarda biraz mantık olsa ohooo. Teach şu an KK idi.
Sesi çok karizma bizim timsahın.Timsah her zaman iyidir!
Sadece sesi olsa yine iyi, her yaptığı hareket karizma.Sesi çok karizma bizim timsahın.
O kanca işi bozuyor. Adam gibi el yap işte.Sadece sesi olsa yine iyi, her yaptığı hareket karizma.
Bölümle alakasız olduğu için buradan yazıyorum.
O da figür işte. Düşünsene korsanların gerçek hayatta ki olayı ve bir korsan serisi boss'un da var. Yani korsan bayrağı, içmek, kıyafetler vb. şeyleri saymazsak bu tip çok az figür var seride. Yoksa yapmaması için bir neden yok sadece karakterin oluşturulması bu şekilde ki bana göre daha güzel olmuş.O kanca işi bozuyor. Adam gibi el yap işte.
İsyan için de reisin konuşmasını beklemişler heee.O da figür işte. Düşünsene korsanların gerçek hayatta ki olayı ve bir korsan serisi boss'un da var. Yani korsan bayrağı, içmek, kıyafetler vb. şeyleri saymazsak bu tip çok az figür var seride. Yoksa yapmaması için bir neden yok sadece karakterin oluşturulması bu şekilde ki bana göre daha güzel olmuş.
Yani mesela şimdi kum eliyle hiç o elini WB'ye kaybetmemiş gibi dolansa bazı sahnelerde ki tatları vermez. Kısaca seriyi güzelleştirmek için böylesi daha güzel düşünülmüş.
Mesela şu sahnede Croc'un WB hakkında konuşurken kancasına dokunması...
Bu 6. kat fena ya. Pek çoğu dışarıda ki karakterlere kinli ve nefretli kişiler. Hükümet olsun WB gibi yüksek dereceli korsanlar ve Yonkoular olsun. En son da Karasakal'ın tayfaya katılanlara yenilenler yüzünden Karasakal tayfasına kinli olanlar vardır. Birilerini daha göreceğiz gibi geliyor.İsyan için de reisin konuşmasını beklemişler heee.![]()