Yeşillerle muhatap olmadığımdan geriye ismini nasıl yazacağımı bilmediğim arkadaş kalıyor öyle mi?Bu konuyu @Densetsu no Samurai ve @Wbrggrdrlfy ile konuş.
Yeşillerle muhatap olmadığımdan geriye ismini nasıl yazacağımı bilmediğim arkadaş kalıyor öyle mi?Bu konuyu @Densetsu no Samurai ve @Wbrggrdrlfy ile konuş.
Bu surat ifadesi yapılan yoruma mı yoksa hiç ortada buluşamadığın adamla aynı açıklamaya sokulmaya mı?
Sayın namıdeğer @amaneden 'in tripligine. Lakabini baskasına koyduk diye sinirlenmiş.Bu surat ifadesi yapılan yoruma mı yoksa hiç ortada buluşamadığın adamla aynı açıklamaya sokulmaya mı?
(Yanlış hatırlamıyorum değil mi, benim aklımda sürekli zıtlaşıyorsunuz diye kalmış da)
Kardeşim. Bir de trip mi atıyorsun bunun üzerine? Ne diyeyim ki? Seni Korsanfan zümresinin vicdanına bırakıyorum.Sayın namıdeğer @amaneden 'in tripligine. Lakabini baskasına koyduk diye sinirlenmiş.
Tribine triple karşılik veriyorum. Sayin Amaneden!Kardeşim. Bir de trip mi atıyorsun bunun üzerine? Ne diyeyim ki? Seni Korsanfan zümresinin vicdanına bırakıyorum.
Peki WB, Roger, Garp, Dragon, Luffy!Tribine triple karşılik veriyorum. Sayin Amaneden!
Peki WB, Roger, Garp, Dragon, Luffy!
Eyvallah Luffy,Zoro,Sanji,Nami,Robin!Peki WB, Roger, Garp, Dragon, Luffy!