7. Komutan böyle bir şey ama sen bilirsinAna karekterim diye destanlar yazacağima gerçeği söylemek daha iyi bence.
7. Komutan böyle bir şey ama sen bilirsinAna karekterim diye destanlar yazacağima gerçeği söylemek daha iyi bence.
Hık demiş Zoro'nun burnundan düşmüş.7. Komutan böyle bir şey ama sen bilirsin
7. Komutan böyle bir şey ama sen bilirsin
Onu Mihawk da kesemiyor şimdiPeki Buggy sama kaçıncı seviye.
İşte seviyesi yüksek demek. Yaşayan efsane.Onu Mihawk da kesemiyor şimdi
Şaka bir yana Aokijinin bunu donurduktan sonra öldürmesini isterdim .
Law da eyle işte.
Herkesin sevdiği ama benim sevmediğim karakterler bunlar.İşte seviyesi yüksek demek. Yaşayan efsane.
Çoğuna karşı nört durumdayım.Herkesin sevdiği ama benim sevmediğim karakterler bunlar.
Buggy, narkoz prenses falan.
Valla Zoro'nun 7. Komutan gibi ne olduğu bile belli olmayan saçma sapan bir seviyede olduğunu iddia eden senden başka bir üye olmadığı için yanıldığını kanıtlayacak bir olayın yaşanmasına gerek yok esasen ama sen yine de bekle istiyorsanYav uğrayayım da bu kadar çabanın sonucunu göreyim. Eğer sen uğrarsan üzülmek durumunda kalacağım Umarım haksız çikarim. Jack konusunda. Ve seviye konusunda.
Jack konusunda da yanıliyorum öyle mi ?Valla Zoro'nun 7. Komutan gibi ne olduğu bile belli olmayan saçma sapan bir seviyede olduğunu iddia eden senden başka bir üye olmadığı için yanıldığını kanıtlayacak bir olayın yaşanmasına gerek yok esasen ama sen yine de bekle istiyorsan