Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom Katakur'yi burakmış demek mi dayanak.

Kalsın öyle dayanak, istemez öyle dayanak, olmaz olsun öyle dayanak, kahrolsun böyle dayanaklar, dayanaklar adam değildir.
Kullandığım 2 cümlede Katakuriyi bırakmasını dayanak olarak göstermiyorum ama sen orayı seçip alıyorsun,bravo valla..Herneyse anlaşamayız senle arkadaş şuan senden alıntı yaptığıom için büyük pişmanlık hissediyorum gerçekten neymişsin sen ya...

Ne değişik tipler, teknikler bunlar yahu. Kumadori falan da vardı değişik. Ağzı fermuarli tip vardı. Tuhaf bi arc idi zaten.

Teşekkürler bu arada. :sapkali:
Kumadori iyiydi ya. Şiş kebapçı. :D Şeytan meyvelerinin bol keseden dağıtılmadığı zamanlardı. O yüzden böyle teknikler görüyorduk. Şimdi her yeni karakterde meyve var.

Rica ederim.

Kullandığım 2 cümlede Katakuriyi bırakmasını dayanak olarak göstermiyorum ama sen orayı seçip alıyorsun,bravo valla..Herneyse anlaşamayız senle arkadaş şuan senden alıntı yaptığıom için büyük pişmanlık hissediyorum gerçekten neymişsin sen ya...
Sen "Senin mantığına göre Killer>Jack." dedikten sonra vakit ayırmamalıydım sana. Özür dilerim.

Kumadori iyiydi ya. Şiş kebapçı. :D Şeytan meyvelerinin bol keseden dağıtılmadığı zamanlardı. O yüzden böyle teknikler görüyorduk. Şimdi her yeni karakterde meyve var.

Rica ederim.
Serinin en iyi meyvelerinden Yavaş meyve Foxy gibi bi tipde harcanıyor. Blueno gibi adamda Kapı meyvesi var. Eğer ki Kaguya gibi kullansa inanılmaz bi meyve da işte. Illa suyunu sıkma, Mochi gibi meyvelerle üst karakter çiziyor

Serinin en iyi meyvelerinden Yavaş meyve Foxy gibi bi tipde harcanıyor. Blueno gibi adamda Kapı meyvesi var. Eğer ki Kaguya gibi kullansa inanılmaz bi meyve da işte. Illa suyunu sıkma, Mochi gibi meyvelerle üst karakter çiziyor
Aynen öyle. Onunla ilgili konu açmıştım hatta. BB Korsanlarının çalacağı meyveler diye. Listeye Foxy ve Blueno'yu da eklemiştim. Tam BB Korsanlarına yakışır meyveler. Ne yazık ki Foxy ve Blueno da harcanıyorlar.

Zaten zayıf adamlara en iyi meyveleri verirken, en güçlü adamlara tuhaf tuhaf güçsüz meyveler veriyor. Eğer Kata gibi bir adamda Noro Noro olsa bu adam net zirve isimlerden biri olurdu.

Evet bu post ile kılıcsız Zoro'yu engelli kadrosuna sokmuş olduğunu öğrenmiş olduk.

Queen ile King baya baya denk çıkacaklar gibi duruyor.

Bugün WB tayfası dagıldıgında sorgusuz sualsiz diğerleri Marco'nun önderliğini kabul ediyor.

Aynı şekilde bugün Big Mom gittiğinde fiziksel olarak orada bulunmayan Katakuri bile sıradaki kaptan diye bahsi geçiyor. Parazitlik yapan Perospero var ama o da abi olmasına güveniyor. Destek alamayınca susucagı çok belli.

Bugün Kaido tayfası dagilsa Queen'in King'i önderliğini kabul etmesi gibi bir durum göremeyiz gibi geliyor bana. Bildiğin dağılırlar.

Aynısı bizim tayfa içinde geçerli gibi. Bugün Sanji Zoro'nun önderliğini kabul edecek gibi bir izlenim cizmiyor...

Tayfalar bence bu şekilde ikiye ayrılıyor. Tabi Queen'in King'e karşı tutumu ve aralarındaki ilişkiyi de tam bir görmek lazım.
Ciddi bir şey değildi be hacı. Benden önce yapılan kıyaslamaları da ciddiye almıyorum zaten. Saçma geliyor bana. :flaugh:

Funduska

sanji > kılıçsız zoro diyip buradan bir şeyler çıkarmaya çalışan çaresiz sanjiciler baya komiksiniz,luffy'e handikap verip zoro > (?)'siz luffy diyen zoro fanlarından renk farkınız bile yok aynı renksiniz.

Aynen öyle. Onunla ilgili konu açmıştım hatta. BB Korsanlarının çalacağı meyveler diye. Listeye Foxy ve Blueno'yu da eklemiştim. Tam BB Korsanlarına yakışır meyveler. Ne yazık ki Foxy ve Blueno da harcanıyorlar.

Zaten zayıf adamlara en iyi meyveleri verirken, en güçlü adamlara tuhaf tuhaf güçsüz meyveler veriyor. Eğer Kata gibi bir adamda Noro Noro olsa bu adam net zirve isimlerden biri olurdu.
Blueno meyvesi cidden iyi yaw eğer ekstrem ise. Aç portal, dal bi yere. Kaçarken de sağlam. Ah ulan dediğin gibi BB tayfasi almış olsa keşke.

Noro sanırım yavaş meyvesi olan de mi? Çok iyi o da. Verdi kırmızı burun adama onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık