Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shounen mantığı bellidir. Op'un mantığı da belli. Bir tayfada elinde kılıç taşıyan biri varsa o en güçlü 2.adamdır. İstisnalar kaideyi bozmaz. Çok da fantaziye kaçmaya gerek yok. King>Queen>Jack.
Queen de kılıç sahibi :hhh: Jack de. O nasıl mantık imiş yaw. Her ikinci adam kılıç ustası olmalı :D

Bak bunlar denk çıkacak. Suitli Sanji'nin Zoro'dan hafif üstün olması gibi bu King de hafif üstündür ama fark yoktur o kadar :p

O anlamda dememiştim. 2 Yıl önceki Enies Lobby Lucci'den mi yoksa şu anda durumunu bilmediğimiz Lucci'den mi? (Gerçi filmde kendisi Cp0'nun başındaydı ama filmi canon sayabilir miyiz net değil.)

Bende bunu editliyordum son mesajıma.
Zaman atlamasından önceki ve sonraki güç seviyeleri farklı. Bu yüzden cevap vermek çok zor.

Rakamlara bakarsan hody ezer geçer. Arlong seviyesindeydi hapsızken. 500 douriki olsa 4 hap 9000 yapıyor adamı.
Ama mangaka mangayı baştan çizse lucci’yi hakisiz yapıp 4000 douriki vermezdi muhtemelen. Adamın konumuna uymuyor. Crocodile’a yaptığının aynını yapardı.

Luffy’nin hakisizken ne duruma düştüğü belli yeni dünyada. Eskiden haki bu kadar etkilemiyordu. Sengoku’ya dayandı, teach’i uçurdu, vice’admiral’lerden güçsüz de gözükmüyordu. Yendiği croco’nun marinefordda yaptıkları da ortada. Lucciyi bu luffy’e eşit düşün. Sengokuya dayanabilecek, koramiralleri alabilecek bi adam hody seviyesinden yukardadır.

Queen de kılıç sahibi :hhh: Jack de. O nasıl mantık imiş yaw. Her ikinci adam kılıç ustası olmalı :D

Bak bunlar denk çıkacak. Suitli Sanji'nin Zoro'dan hafif üstün olması gibi bu King de hafif üstündür ama fark yoktur o kadar :p
Şu kısma he deyip geçiyorum. Üstteki kısım içinse şunu söylemek istiyorum.

Belinde ne idiğü belirsiz bir kılıç olan bir karakterle King arasındaki ayrımı yapman lazım artık. Bölüm olmuş 935+ yıl olmuş 2 bin bilmem kaç. Jack için de aynısı geçerli. Hani kılıçlara baksan hangisinin daha kaliteli olduğu belli, karakterlere baksan hangisinin kılıç ustası olduğu belli. Böyle basit şeyleri yazdırmayı artık :gamyon:

İkinci mesele de her 2.adamın kılıç ustası olma konusu. Ben böyle bir zorunluluk var demedim. Aksine.. Bir tayfada elinde kılıç taşıyan biri varsa o kişi en güçlü 2. adamdır dedim. Senin mantığına göre ilk 3'lünün hepsinde kılıç var ama öyle değil işte durum. Kılıç var kılıç var. Dediğim gibi bunların ayrımını yapmak lazım :good:

Nardo mu daha derin karakter barındırıyor One Piece mi çok kararsızım şuraya bak Obitoyu bile bir temele oturttu.

----konu dışı----
Obito zaten karakter akıbeti dışında derin bir karakter. Özellikle Tobi dönemleri. Sonrasında ideolojisini bırakması vb. serinin sıvaması oldu.
--------konu dışı----

Enelden de mi güçlü?
Enel karaoğlanın rakipleri arasında çok istisna bir yerde duruyor. Bu istisna durumun genel geçer bir kabulü yok saymamız için özellikle konu mainstream bir şonen seri ise yeterli olmayacağını düşünüyorum.
Hordy dediğiniz eleman denizin dışında dövüşse Alabasta'daki Luffy'e kurban gidecek bir karakter 1 gram fazlası değil. Sürekli yediği haplar ile ayakta duran 4000 dourikiyi bırak 2000 dourikiyi geçmeyen Luffy'e fiziksel olarak keskin dişleri ile yaptığı saldırı hariç hasar veremeyen balığı Lucci'ye falan yem etmeyin.
Tek yumrukla ayakları yerden kesildi adamın. Hordy için neler kullandığını ikimiz de biliyoruz. 2y aradan sonra çıkan karakterler ile önceki karakterler haki denen meret yüzünden bile kıyaslanmamalı.

Sanırsın bana Zoro dağ taş parçalıyor Garp misali, kaldırdığı 3-5 ağırlık la! Luffynin taşıdığı tek kaya bile daha ağırdır belki, peh!
Zoro dağ falan parçalamıyor da al adamın yaptığı antrenmanda bu. Kaç ton ağırlığı nasıl kaldırıyor adam. Daha fazlası da var bu antrenmanların.

Sorun şu Luffy yapınca ouvv diyen çoğunluk Zoro antrenman yaptığı zaman burun kıvırması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık