İşin şakası bir yana yaşlı Ray'in Kata ve Marco'dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum.Marco'nun MF performansı falan oldukça iyi bana göre.Ayrı bence de
İşin şakası bir yana yaşlı Ray'in Kata ve Marco'dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum.Marco'nun MF performansı falan oldukça iyi bana göre.Ayrı bence de
Bence de iyi. Tek atacak seviye bir üstünlük bence de yok, ama serideki yeri ve misyonu gereği daha bir önde sağ kollardan yaşlı da olsa.İşin şakası bir yana yaşlı Ray'in Kata ve Marco'dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum.Marco'nun MF performansı falan oldukça iyi bana göre.
Garp ile ağız dalaşına girmiştir anca... Garp dediğimiz dede Roger'ı kovalamış bi kerem.Bilmem. Akainuya yüz yüze girmiyor, sanmam Garpa dalmış olsun. :d
Max John Giant işte. Yeter de artar ona.
Cevab veremedi.Yaşlı halinde bile hala en güçlü olarak anıldığına göre bayağı bir canlar yakmış reiz.
O mesajımın amacı Luffynin şu an bile Ray seviyesinde haki kullanamıyor oluşu. Yaşlılık dediğin Hyogoro gibi eziyet görürsen, köle gibi çalıştırılırsan gerçekten vurur insanı, Ray gibi insanlardan para çalıp gününü gün eden adama vurmuyor. Fakat Hyogoro Luffyden üstün b.haki kullanıyor mu kullanıyor. Demek istediğim seviye farkı bu, mental ve deneyim olarak fark var.Bu söylem, haki baz alınarak söylendi diye düşünüyorum. Zira yaşlı ve yıllardır antreman yapmayan bir insanın, fiziksel olarak sürekli antreman yapan, sürekli savaşan insanlardan dayanıklılık ve kondisyon olarak daha iyi olması düşünülemez. Kendisi de Kizaru ile olan savaşında; daha fazla tutamayacağım demişti.
Ben Marco ve Kata'nın güçleneceğini düşünüyorum.Marco Teach'lerle kapıştı,şimdi de muhtemelen Weevil ile dövüşecek.Kata'da Luffy ile dövüştü,Teach'in tüm keki basma teorisi falan da var.Kaptan olma muhabbeti bile döndü Kata için.Bu ikisi daha bile güçlü dönecekler gibi geliyor bana.Bence de iyi. Tek atacak seviye bir üstünlük bence de yok, ama serideki yeri ve misyonu gereği daha bir önde sağ kollardan yaşlı da olsa.
Kata daha nesine güçlenecek, hadi güçlendi ne yapacak ? Bb tayfası Tüm Kek'e uğrarsa zaten geçmiş olsun. Fişini çekerler orda onun.Ben Marco ve Kata'nın güçleneceğini düşünüyorum.Marco Teach'lerle kapıştı,şimdi de muhtemelen Weevil ile dövüşecek.Kata'da Luffy ile dövüştü,Teach'in tüm keki basma teorisi falan da var.Kaptan olma muhabbeti bile döndü Kata için.Bu ikisi daha bile güçlü dönecekler gibi geliyor bana.
HAHAHA Kendi çocuğuna bakmayan, sadece erkek çocuklarına babalık yapmaya çalışan bu cinsiyetçi adam iyi ki öldü. Çok yaşa Akainu!
Hail Akainu!HAHAHA Kendi çocuğuna bakmayan, sadece erkek çocuklarına babalık yapmaya çalışan bu cinsiyetçi adam iyi ki öldü. Çok yaşa Akainu!
Yasaktır. Şikayet etmek gerek.Hail Akainu!
Bekleme odası spoiler doldu. Attack on Titan spoiler yedim bol bol. Kural yok mu ya orada
Dof 2 dakikada temizler Marcolari.Yasaktır. Şikayet etmek gerek.
İpleri elinde tutmak böyle bir şey mi?