Fan çizimleriyle işimiz yok. Oda işareti verdi.
Bu arada Yasu'nun son sözü sence ne olur?
Fan çizimleriyle işimiz yok. Oda işareti verdi.
O mesaj "rakibinin yenileme yaptıği halde olacak" tı.Tabiki 2nci dediğin ama benim anlatmak istediğim bu değil.Marco'nun meyvesi Kizaru'nun yardım almasını gerektirecek kadar iyi bir meyve.Bu adamın hakileride Kata kadar olmasada fena değildir.Bunun yanına bir tane daha sağ kol verirsen amiralin cesedini kaldırımdan kazırlar.
Orada asılı tek başına ölecek olursa gülerek ölürdü ama bizimkiler orda onu kurtarmak için uğraşırsa o zaman ağlar. Ne diyeceğini bilemiyorum valla.Fan çizimleriyle işimiz yok. Oda işareti verdi.
Bu arada Yasu'nun son sözü sence ne olur?
Shanks vs Kaido verelim sana?xDŞu Shanks Mihawk'ı çizsin de başka bir şey istemiyorum. Hain ilan edenlere de bir ayar gelir inş.
Onu da istiyorum Çok güzel olacakShanks vs Kaido verelim sana?xD
Bu dediğinin amiraller tarafında da olduğunun farkındasın değil mi ? Amirallerin meyveleri öyle çok normal meyvelermiş gibi bir anlam da çıkar burdan çünkü.Adamın meyvesinin en büyük özelliğini alıyorsun sonra amirale yenilir diyorsun.Bu mantıkla 2 tane meyvesiz Kizaru'da Marco'yu alamaz.O mesaj "rakibinin yenileme yaptıği halde olacak" tı.
Marco'nun meyvesine karşı her rakip böyle yapardı. Amiral'in yapması gayet normal. Yenilemeyı çikar ordan 2marco gibi adam gelse dahi amiral alamaz. Olay meyvelerde bitiyor.Mitik Zoan taşiyıcılarin cogunda bir unsur zirve hale geliyor resmen.
Meyve al demedim ki. Yenilemeyi al dedim sadece.Bu dediğinin amiraller tarafında da olduğunun farkındasın değil mi ? Amiralleri meyveleri öyle çok normal meyvelermiş gibi bir anlam da çıkar burdan çünkü.Adamın meyvesinin en büyük özelliğini alıyorsun sonra amirale yenilir diyorsun.Bu mantıkla 2 tane meyvesiz Kizaru'da Marco'yu alamaz.
Adamın meyvesinin en önemli özelliğini elinden alırsan sıradan bir zoan meyvesi olur işte.Ki en güçlü meyve sınıfı logia ve Kizaru'da en baba logia meyvelerden birini yiyor.Bu mantıkla Kizaru'nun direk meyvesiz olması lazım.Meyve al demedim ki. Yenilemeyi al dedim sadece.