Nasıl da biliyor kendiniGörmek istemeyen görmez, anlamak istemeyen anlamaz
Nasıl da biliyor kendiniGörmek istemeyen görmez, anlamak istemeyen anlamaz
Kaçırmışım muhabbeti@Mike Çocuk yonkou ile geziyor hala değerini anlamadılar. Varsa yoksa yeşil kafa kırmızı kafa.
Bu bölümün anlamı ne ki her kesin diline pelesenk olmuş?
Hmm, ölmez yau
Şundan ötürü çıkma bir şey. Zoro ölecek falan muhabbeti dönüyor çoğu yerde. 944 o
Büyük kayıpForumda en uzun yazan adam sensin, en çokta senin yazdıklarını okuyamıyorum :d
Ben ölecek demiyorum teori diyorÖlmez zoro orası kesin 3 bölüm kaldı hala bir şey olacağna dair bir işaret yok boş hayallere kapılıyorsuz söyleyeyim birsey olmicak bana kalırsa.
Ölmez ama giydiği tişörtün üzerinde ''quien ríe de último, ríe mejor'' yazıyor. Anlamı ''son gülen iyi güler'' manasında. Şu an hem mezarlık bölgesindeler ve Toko var. Düşük ihtimal ama bir şeyler çıkabilir.
Şundan ötürü çıkma bir şey. Zoro ölecek falan muhabbeti dönüyor çoğu yerde. 944 o
Ölmezsiyle illgili demiyorum bölüm 944 de zoro'yu görmeyiz bile belki yani genel olarak zoro fanlarının bu bölümle ilgili bir beklentisi var belki hic birsey olmicak.Büyük kayıp
Azıcık zorla kendini yauv
Ben ölecek demiyorum teori diyor
Belki de ittifak ölür? Dağılır gider hani.Ölmez ama giydiği t-shirt'ün üzerinde ''quien ríe de último, ríe mejor'' yazıyor. Anlamı ''son gülen iyi güler'' manasında. Şu an hem mezarlık bölgesindeler ve Toko var. Düşük ihtimal ama bir şeyler çıkabilir.
Law'a yazar o zaman. Tayfasıyla içine ettiler :/Belki de ittifak ölür? Dağılır gider hani.
Gemide gülüyordunuz şimdi dağılın bakalım :d