Hasan ne tartışıyoz biz sabahtandır alttan alttan neyin sıleşini atıyoz ? Tüm hevesimi kaçırdın nasıl bir noob oldun sen yaNerede yapmış la? Önce bir vücuda koka bassın.
Luffy kafasında kılıç kırıyor.
Hasan ne tartışıyoz biz sabahtandır alttan alttan neyin sıleşini atıyoz ? Tüm hevesimi kaçırdın nasıl bir noob oldun sen yaNerede yapmış la? Önce bir vücuda koka bassın.
Luffy kafasında kılıç kırıyor.
Ay g.tümmm katılmıyormuş İstediğin kadar katılma hesap ortada
Tartışmıyoz ki. Tartışacaksak Zoro niye bayıldı onu tartışak.Hasan ne tartışıyoz biz sabahtandır alttan alttan neyin sıleşini atıyoz ? Tüm hevesimi kaçırdın nasıl bir noob oldun sen ya
Daha önemlisi var bak Mihawk'ın kılıcı Kara seninkinin değil dövüşürken hakisini kapatanı bulduk galibaTartışmıyoz ki. Tartışacaksak Zoro niye bayıldı onu tartışak.
Haki zaten kılıç ustalığı ile alakalı değil. Haki genel bir güç. Ula yoksa sen de haki Wano'dan çıktıcılardan mısın?Daha önemlisi var bak Mihawk'ın kılıcı Kara seninkinin değil dövüşürken hakisini kapatanı bulduk galiba
Hadi gene iyisin haki kılıç ustalığından sayılmıyor muş
O değilde Luffy gelip Zoro'ya sorsa öğretirdi tekniği boşuna yaşlı amcalardan yardım alıyorHaki zaten kılıç ustalığı ile alakalı değil. Haki genel bir güç. Ula yoksa sen de haki Wano'dan çıktıcılardan mısın?
Belki Shanks bilerek yapmadı. Rengi sevmiyor? Sonuçta Black Beard...O değilde Luffy gelip Zoro'ya sorsa öğretirdi tekniği boşuna yaşlı amcalardan yardım alıyor
Hakinin kimden çıktığının bir önemi yok ben kılıcını kara yapabilene bakarım
Sende biraz Demirel'lik var densetsu'cum. Rahmetli de çok konuşur ama hiçbir şey anlatmazdı.Ay g.tümmm katılmıyormuş İstediğin kadar katılma hesap ortada
Görmek istemeyen görmez, anlamak istemeyen anlamaz Rayden'cim Demirel ne yapsın Haydi işim var işim tutma beniSende biraz Demirel'lik var densetsu'cum. Rahmetli de çok konuşur ama hiçbir şey anlatmazdı.
Ahaha iyi bakalım kolay gelsin. :/Görmek istemeyen görmez, anlamak istemeyen anlamaz Rayden'cim Demirel ne yapsın Haydi işim var işim tutma beni