Shanks gitmiş. Mihawk gitmediyse ayıp olsun ona. Boşuna yaşıyor.Hahaha Dünyayı gör diyen adam gitmediyse saçmalık olur. Oda böyle bir saflık yapmaz bence
Shanks gitmiş. Mihawk gitmediyse ayıp olsun ona. Boşuna yaşıyor.Hahaha Dünyayı gör diyen adam gitmediyse saçmalık olur. Oda böyle bir saflık yapmaz bence
Gitmiştir reis. Gitmese Zoro ya o sözü söylemezdiShanks gitmiş. Mihawk gitmediyse ayıp olsun ona. Boşuna yaşıyor.
Mihawk ne zaman geldi, ne zaman gitti orası belirsiz. Korsan Çağı'ndan önce dahi ünlü olan bir adamdan bahsediyoruz. Güçlü kılıç ustalarının ölü ya da hapis olduğunu bilemez de zaten. Her şeyi bir kenara koyarsak; dünyayı gezmesi konusunda Zoro'ya akıl veren bir adamın Wano'ya hiç gitmemiş olma ihtimali bana neresinden bakarsan bak saçma geliyor.Ada Kaido tarafından işgal edilmiş adamları etrafta fink atıyor bu çelimsizin buraya gelmeye cüret edeceğini zannetmiyorum. Gelmiş olsa bile savaşacağı güçlü bir kılıç ustası yok piyasa da ya öldürülmüş ya da hapsedilmiş. King’e dalacak kadar cesaretli olduğunu da sanmıyorum.
Mihawk fanlarındaki BBC sevgisi halen beni hayretlere düşürmeyi başarabiliyor.Mihawk Reis basmış hakiyi yapmış kara kılıcı ne işi var eziklerin olduğu mekanlarda
Adamın Shanks'ı geçen başka bir özelliği daha çıktı.Mihawk fanlarındaki BBC sevgisi halen beni hayretlere düşürmeyi başarabiliyor.
Roger ya da Rayleigh de olabilir. Son yolculuğa çıkmadan önce Mihawk bunlardan unvanı almıştır. Hem de zorlu rakipler öncesi Mihawk sayesinde Haki kasmışlardır.Ya Oden önceki en güçlü ise?
İşin güzel yanı da o ya işte.Hahaha Dünyayı gör diyen adam gitmediyse saçmalık olur. Oda böyle bir saflık yapmaz bence