Boşuna Kid vs Zoro tartışmasınlar deyu dedimBu nece tespittir üstat.
Kid Zoroyla mı uğraşacak, Killerı yollar işte
Son düzenleme:
Boşuna Kid vs Zoro tartışmasınlar deyu dedimBu nece tespittir üstat.
Tamam tamam, bu konuda pes ediyorumOlabilir. Bu zevk meselesidir. Ama sırf başkaları böyle sevmiyor diye buna "şekilcilik" demek olmaz.
Adamın tipsizin teki olduğu bir gerçek. Bu tipsizlik de zaten ruhunun yansımasından geliyor. Ama bu yansıma olmasa bile filoda yeri olmazdı onun.
Kendi fikirlerim ayrı. Ama filonun ve tayfanın nasıl kurulduğu da ortada. Buna da uymuyor zaten Caribou.Tamam tamam, bu konuda pes ediyorum
Çünkü bi hayli farklı değerlendiriyoruz olayı, siz iyi kötü, itici karizmatik gibi kavramlarla olaya yaklaşırken ben karakterin işlevselliği, hikayedeki rolü gibi etmenleri de düşünüyorum, haliyle bu tartışma çok uzar.
Bakalım, artık zamanla göreceğiz uyup uymadığını.Kendi fikirlerim ayrı. Ama filonun ve tayfanın nasıl kurulduğu da ortada. Buna da uymuyor zaten Caribou.
Ada Kaido tarafından işgal edilmiş adamları etrafta fink atıyor bu çelimsizin buraya gelmeye cüret edeceğini zannetmiyorum. Gelmiş olsa bile savaşacağı güçlü bir kılıç ustası yok piyasa da ya öldürülmüş ya da hapsedilmiş. King’e dalacak kadar cesaretli olduğunu da sanmıyorum.Hiçbir şey belli değil ama Mihawk'ın, Wano'ya gitmemiş olma ihtimalini düşünemiyorum. Öyle bir şey olursa, "One Piece'nin en büyük saçmalıkları listesi,"ne ilk 5'ten girer. Sen o kadar; "git, dünyayı dolaş," falan de ama samuray memleketine gitme. Amatör bir yazar bile yapmaz böyle bir hatayı. İmkansız.
Bu da fazla oldu yahu.Ada Kaido tarafından işgal edilmiş adamları etrafta fink atıyor bu çelimsizin buraya gelmeye cüret edeceğini zannetmiyorum. Gelmiş olsa bile savaşacağı güçlü bir kılıç ustası yok piyasa da ya öldürülmüş ya da hapsedilmiş. King’e dalacak kadar cesaretli olduğunu da sanmıyorum.
İbre gittikçe yukarı çıkıyor ama sen haala sağ koldan zayıftır muhabbetlerine giriyorsun, kaybedersen çok üzülürsün sonra.Ada Kaido tarafından işgal edilmiş adamları etrafta fink atıyor bu çelimsizin buraya gelmeye cüret edeceğini zannetmiyorum. Gelmiş olsa bile savaşacağı güçlü bir kılıç ustası yok piyasa da ya öldürülmüş ya da hapsedilmiş. King’e dalacak kadar cesaretli olduğunu da sanmıyorum.
İnşallah gitmemiştir, negzel dalga geçeriz.Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Harbiden saçmalık ötesi olur.
Hahaha Dünyayı gör diyen adam gitmediyse saçmalık olur. Oda böyle bir saflık yapmaz benceİnşallah gitmemiştir, negzel dalga geçeriz.