Neredeyse ben de yardıracaktım vallaBen ciddi tartışmaya girmiyorum zaten ama sizin tartışma geçmişiniz o kadar kadim ki artık benden bile nem kapıyorsunuz, hak verdim.
Neredeyse ben de yardıracaktım vallaBen ciddi tartışmaya girmiyorum zaten ama sizin tartışma geçmişiniz o kadar kadim ki artık benden bile nem kapıyorsunuz, hak verdim.
Vay maşallah.Neredeyse ben de yardıracaktım valla
@amaneden de sizin gibi bir Zoro fanı olduğu için sizinle ciddi tartışmaya girmez boşa beklemeyin.Neredeyse ben de yardıracaktım valla
Hah! İfşa olduk...@amaneden de sizin gibi bir Zoro fanı olduğu için sizinle ciddi tartışmaya girmez boşa beklemeyin.
Luffy fan değil miydin sen? Seride bile geçti bu konuşmaHah! İfşa olduk...
Ben forumdaşlarım ne isterse oyum anladığım kadarıyla.Luffy fan değil miydin sen? Seride bile geçti bu konuşma
Luffy fan degilmissin. Halbuki hep öyle gorduydum. Ben şokBen forumdaşlarım ne isterse oyum anladığım kadarıyla.
Zamanı gelmişti.Zoro Wano sonu amiral olacağı için daha fazla saklayamazdın zaten.Hah! İfşa olduk...
Ben Oda fanıyım. Püfür püfür.Luffy fan degilmissin. Halbuki hep öyle gorduydum. Ben şok
100 bölüm daha idare ederdik ya.Zamanı gelmişti.Zoro Wano sonu amiral olacağı için daha fazla saklayamazdın zaten.
Oda sıvadı.Ben Oda fanıyım. Püfür püfür.