:d benim kitapimda terimi yok onun . Meyvesi güzel şimdi. Narutoda "Rinnegan Saske" yapıyordu onu. Hoşuma gider ama işte sırf meyve :dLaw lanetli kılıç kullanıyor bi kerem. Bu bile övülmesi için yeterli
:d benim kitapimda terimi yok onun . Meyvesi güzel şimdi. Narutoda "Rinnegan Saske" yapıyordu onu. Hoşuma gider ama işte sırf meyve :dLaw lanetli kılıç kullanıyor bi kerem. Bu bile övülmesi için yeterli
Buradan Luffy'nin meyvesini pek kullanmadığını mı çıkarmamız gerekiyor?Law, Luffy gibi değil çoğunlukla meyvenin nimetlerinden yararlanıyor.
İlk dövüşü Zoro kaybetti diyelim sonra kazanırsa ne olacak? Yine ban atılacakmı şartları iyi belirleyin.Anlaştık o zaman. Bölümde Jack-Zoro yenilince ban atılsın. Smoker'ın spoilerı gelince değil.
Sen çıkarım yapma. Kılıçustalarına kralhaki kullanmasınmı ne demişsin. Çıkarımların çok kötü.Buradan Luffy'nin meyvesini pek kullanmadığını mı çıkarmamız gerekiyor?
İlk karşılaştıkların da dövüşürlerse, kaybeden Jack ya da Zoro dan biri olursa, yani dövüş yarım kalmaz ise; Birimiz 3 hafta yokİlk dövüşü Zoro kaybetti diyelim sonra kazanırsa ne olacak? Yine ban atılacakmı şartları iyi belirleyin.
Ben de kendime 10 gün ban attırıyorum.Mr Bushido kardeşim her çarşamba ban yeyip perşembe gelip bir daha ban yiyordu sırf zoro ezilmesin diye. Bu iddia onu korkutmaz bile. Kaybeden sınırsız yesin hadi bakalım görelim cesaretini ey midoriya!
Hayır. Luffynin sadece meyve bazlı olmadığını düşünürüz. Hakisinin seviyesine bakarak anlarsın az çok. Hâlâ yeni haki peşinde olmasından da anlarsın. Fiziksel gücünden de.Buradan Luffy'nin meyvesini pek kullanmadığını mı çıkarmamız gerekiyor?
Meyvesi güzel zaten, ona sözümüz yok. Ama işte o meyveyi kullanmak için dayanıklılık/fiziksel güç şart. Vergo ve Smoker ile o kadar dövüştükten sonra kalkıp Vergo'ya o büyüklükte oda açabiliyorsa sadece meyveyle ayakta kalan birisi demek yanlış bence.:d benim kitapimda terimi yok onun . Meyvesi güzel şimdi. Narutoda "Rinnegan Saske" yapıyordu onu. Hoşuma gider ama işte sırf meyve :d
İlk karşılaşma önemli. Zoro kaybettikten sonra tekrar kaşınırsa o beni bağlamaz.İlk dövüşü Zoro kaybetti diyelim sonra kazanırsa ne olacak? Yine ban atılacakmı şartları iyi belirleyin.
Sen çıkarım yapma. Kılıçustalarına kralhaki kullanmasınmı ne demişsin. Çıkarımların çok kötü.
Garantiye oynuyorsunİlk karşılaşma önemli. Zoro kaybettikten sonra tekrar kaşınırsa o beni bağlamaz.
O boş olmaması sadece meyve ile demek istiyorum ben de. Buggy'e de verilse zamanında kaç yılda o da bu kadar kullanır diyorumMeyvesi güzel zaten, ona sözümüz yok. Ama işte o meyveyi kullanmak için dayanıklılık/fiziksel güç şart. Vergo ve Smoker ile o kadar dövüştükten sonra kalkıp Vergo'ya o büyüklükte oda açabiliyorsa sadece meyveyle ayakta kalan birisi demek yanlış bence.
Ya da bunları boş verip; Oda, Law'ı Doflamingo ve Fujitora ile aynı sahnelere koyup savaştırdı. Bu adam boş değil deyip geçmek istiyorum