Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O biraz 5 yaşlı ile alakalı. Amiraller general gibi düşün ülkenin. Ülke sevdiği için srs etmez. Akainu pek ipliyor gibi durmuyor ejderleri
İplemiyor gibi de durmuyor ama.

Bir de bunları savunanların en büyük hatası şey oluyor. Denizcileri bir ülke gibi düşünüyorlar.

Hayır, bir ülke zamanında varmış. Ama sonra yıkılmış. Denizciler de ardından gelen teröristlerden biri.

Ayrıca bir generalin ülkeye ihanet etme şansı yok. Ama iki - üç tane amiral, zamanında Beyazsakal ya da Roger'a destek verseydi şu an çok farklı olurdu.

Aradan örnekler seçip veriyorsun. Ben de vereyim birkaç tane:

1) Germa 66 zulmüne karşı denizciler savaş vermesi ve germayı def etmeleri.

2) Rob Lucci'nin denizciler adına gidip korsan istiladındaki adayı kurtarması

3)Denizcilerin "yapmacıklık" için denize çıkan birçok korsanı yakalayıp İmpeld Down'a hapsetmesi.

Bunun yanında Ohara'da olan olayda, Kuzan'ın öldürdüğü dev ve orada ölen insanlar dünyadaki hakim sistemin ana kolonlarından birisinin belki de sistemin tamamının yıkılmasına sebep olacak bir şey yapıyorlardı. Bu sebeple de sistem açısından teröristi bu insanlar. Kuzan orda sistemin muhafızları dan birisi olarak devi öldürdü. Burada herhangi bir kötülük göremiyorum, sadece yapması gerekeni yapan bir kişi var ortada.
Kötü olan sistemi korumak iyi bir şey midir yani? Doflamingo da sistemini korumaya çalışıyordu, o iyi miydi?

Ayrıca her şeyden önce, bu denizciler kendini arada sırada iyi göstermek zorundalar. Yoksa bu kadar sure barınamazlardı bile. Zaten muhtelemelen bütün kirli çamaşırları ortaya çıktıktan sonra yıkılacaklar. Yine Doflamingo örneğini verebiliriz burada. O da iyilik yapıyordu. :/

Ayrıca, denizcilerin yaptığı bütün her şeye de hiç sesini çıkarmadığı için ortaktır kendisi.
Devlet kanunu koymuş zamanında orası hakkında araştırma yapamazsınız diye. Araştırmacılar gizli yaparız diyerek işe giriştiler ve başarısız oldular. Filmdeki orayı burayı patlatan Z ne kadar tehlikeli ise bu araştırmacılar da o kadar tehlileli.

İplemiyor gibi de durmuyor ama.

Bir de bunları savunanların en büyük hatası şey oluyor. Denizcileri bir ülke gibi düşünüyorlar.

Hayır, bir ülke zamanında varmış. Ama sonra yıkılmış. Denizciler de ardından gelen teröristlerden biri.

Ayrıca bir generalin ülkeye ihanet etme şansı yok. Ama iki - üç tane amiral, zamanında Beyazsakal ya da Roger'a destek verseydi şu an çok farklı olurdu.
Kuzan'a kötü deyip çözüm Roger mı diyorsun? :D

Kötü olan sistemi korumak iyi bir şey midir yani? Doflamingo da sistemini korumaya çalışıyordu, o iyi miydi?

Ayrıca her şeyden önce, bu denizciler kendini arada sırada iyi göstermek zorundalar. Yoksa bu kadar sure barınamazlardı bile. Zaten muhtelemelen bütün kirli çamaşırları ortaya çıktıktan sonra yıkılacaklar. Yine Doflamingo örneğini verebiliriz burada. O da iyilik yapıyordu. :/
Olaylara sadece, yazarın anlattığı/aktardığı açıdan bakıyorsun anladığım kadarıyla. Diğer açılardan da bakmanı tavsiye ederim.

Devlet kanunu koymuş zamanında orası hakkında araştırma yapamazsınız diye. Araştırmacılar gizli yaparız diyerek işe giriştiler ve başarısız oldular. Filmdeki orayı burayı patlatan Z ne kadar tehlikeli ise bu araştırmacılar da o kadar tehlileli.

Kuzan'a kötü deyip çözüm Roger mı diyorsun? :D
Işid gelse, Türkiye'deki tüm üniversiteleri kapatıyoruz dese ses etmeyecek misin? Orayı geçtim, Law'ın adasına, denizcilerin Arlong ve Shichibukai'lerin yaptıklarına göz yummasına, Ace'i bulmak için bütün hamile kadınları ve yeni doğmuş bebekleri öldürmelerine, kutsal ejderlere ölen iyi korsanlara, Morgan, Akainu gibi denizcilere ne diyeceksin?

Ayrıca Roger'ın neyi varmış? Garp o kötü biriydi deyince, kötü mü oluyor? Aynı Garp, Ace için de suçlu falan diyordu mesela.

Hayır, bu dediğini tam olarak sen yapıyorsun. Aynı şeyi ben sana tavsiye ederim.
Carmel hükümete Linlin satacakti. Amiraller güç olarak ordalar ya. Sayko bi Mama amiral olabilirdi yani dediklerine göre. Hükümet çalışanı çok takmıyor adalet anlayışını dediğin gibi. Burda az çok hak verdim sana. Kötü iyi pek seyetmiorlar.

Bu arada kütüphane mevzusu tamamen soykırım. Diktatör ryönetimdir o yaptıkları. Kimseye okuma ve araştırma özgürlüğü vermemek başka seysi yok. Onun açıklaması yok. Kuzan orda emir kulu idi ama. Emir gelirse yapacak. Başka şeyi yok.

Işid gelse, Türkiye'deki tüm üniversiteleri kapatıyoruz dese ses etmeyecek misin? Orayı geçtim, Law'ın adasına, denizcilerin Arlong ve Shichibukai'lerin yaptıklarına göz yummasına, Ace'i bulmak için bütün hamile kadınları ve yeni doğmuş bebekleri öldürmelerine, kutsal ejderlere ölen iyi korsanlara, Morgan, Akainu gibi denizcilere ne diyeceksin?

Ayrıca Roger'ın neyi varmış? Garp o kötü biriydi deyince, kötü mü oluyor? Aynı Garp, Ace için de suçlu falan diyordu mesela.
Ace, Garp, Squard'ın sözleri var Roger hakkında.

Morgan gibi kişiler Devrimci de olabilir, Luffy'nin adamı (Bartolomeo) da olabilir. Böyle büyük yapının kötü tarafsız olması mucize.

Kuma görevi için nasıl WG'ye girip bize göre kötü şeyler yapabiliyorsa Akainu da yapabilir.

Sen, sadece kardeşini kurtarmak için katilin tecavüzcünün hapisten kaçabilmesine sebebiyet veren bir baskın yapan Luffy'yi daha iyi mi görüyorsun Denizcilerden?

Carmel hükümete Linlin satacakti. Amiraller güç olarak ordalar ya. Sayko bi Mama amiral olabilirdi yani dediklerine göre. Hükümet çalışanı çok takmıyor adalet anlayışını dediğin gibi. Burda az çok hak verdim sana. Kötü iyi pek seyetmiorlar.

Bu arada kütüphane mevzusu tamamen soykırım. Diktatör ryönetimdir o yaptıkları. Kimseye okuma ve araştırma özgürlüğü vermemek başka seysi yok. Onun açıklaması yok. Kuzan orda emir kulu idi ama. Emir gelirse yapacak. Başka şeyi yok.
Keşke olsaydı. Çok hoş olurdu. :oleyo2:

Hayır zaten kafadan kötü amiral var. Akainu. Ben sadece iyi denilen amirallerin de aslında o kadar iyi olmadığını söylemek istiyorum.

Ve bence isteseler istifa edebilirler, veya istifa ettikten sonra korsan falan olabilirler. Örneğini bir iki kere gördük yani. :ehe:

Ace, Garp, Squard'ın sözleri var Roger hakkında.

Morgan gibi kişiler Devrimci de olabilir, Luffy'nin adamı (Bartolomeo) da olabilir. Böyle büyük yapının kötü tarafsız olması mucize.

Kuma görevi için nasıl WG'ye girip bize göre kötü şeyler yapabiliyorsa Akainu da yapabilir.

Sen, sadece kardeşini kurtarmak için katilin tecavüzcünün hapisten kaçabilmesine sebebiyet veren bir baskın yapan Luffy'yi daha iyi mi görüyorsun Denizcilerden?
Ace, Roger hakkında hiçbir şey bilmiyor. Nefret etmesi için bir sebep de yok. Ace fanları kusura bakmasın ama tamamen kendi mallığı.

Garp zaten b*k atmak için fırsat kollayan biri. Squardo ise, Roger'a saldırıp bedelini ödemiş. Ne olmasını bekliyordu, ben onu merak ediyorum.

Yav ben zaten melek gibi bir oluşum beklemiyorum. Alt rütbelerden bir iki kişi kötü çıkabilir. Tamam, ama bunları yönetenler komple kötü.

Ve evet daha iyi görüyorum. Kötülük konusunda denizciler ile yarışabilmesi için böyle milyonlarca insanı öldürmesi, çıkarı için başka kötü kişilerin yaptıklarına göz yumması, bazı kişilere köpeklik yapması, ve milyonlarca insana baskı yapması, onları somurmesi falan gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık