Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya hükumeti gibi saf kötü bir oluşumda yer alan adam pekala Teach'in yanında da yer alabilir. Ama dediğin gibi bir bit yeniği de olabilir.
WG sayesinde milyonlarca insan güven içinde yaşıyor. Neresi saf kötü? Bazı Kutsal Ejderlerden dolayı kötü tarafı var ama Kuzan WG'nin iyilik oranını artırmak için Denizci olmayı seçebilir. %100 iyi bir yer şartsa öyle yer bulamaz kolay kolay.

Dünya hükümeti saf kötü olmayabilir. Garp, smoka, tashigi, kuzan gibi adamlar kötü değiller. Bence bu ayrışmanın haklı sebeplerini ileride göreceğiz.
Adalet Savaşçısı Akainu'yu unutmuşsun asıl.

Nami'nin adasında yaptıklarının, Law'ın adasında yaptıklarının ne gibi haklı bir sebebi olabilir?
Her hükümet içinde kötülük barındırır. Dragon hükümeti de böyle olur bunun önüne geçilmez. Ama hükümet dışı daha iyi katilabolecek yer yok gibi. Her hükümet elemanı kötü saymak olmaz.

Birilerini öldürmek her daim vardır. Kötülük göstergesi değil bu.

WG sayesinde milyonlarca insan güven içinde yaşıyor. Neresi saf kötü? Bazı Kutsal Ejderlerden dolayı kötü tarafı var ama Kuzan WG'nin iyilik oranını artırmak için Denizci olmayı seçebilir. %100 iyi bir yer şartsa öyle yer bulamaz kolay kolay.
Evet bir ada güvende yaşıyorsa, on ada kötü bir şekilde yaşıyor. Ama eğer iyi yaşayan bir ada, Dünya hükumetinin çıkarına ters bir şey yaparsa, veya kutsal ejderlere itaatsizlik yaparsa, kısa süre içinde ortadan kaldırılıyor.

Kuzan'ın da iyi olmak gibi bir derdi falan yok. Kendi çıkarı için masumları öldürdüğüne/zarar verdiğine çokça şahit olduk. O kadar iyi olsa, Teach'in yanına değil, Devrimcilere giderdi.

Ha ben Kuzan'ı severim, ama iyi karakter olduğu için değil, kötü karakter olduğu için. Aynı Linlin'i sevdiğim sebepten dolayı.

Her hükümet içinde kötülük barındırır. Dragon hükümeti de böyle olur bunun önüne geçilmez. Ama hükümet dışı daha iyi katilabolecek yer yok gibi. Her hükümet elemanı kötü saymak olmaz.

Birilerini öldürmek her daim vardır. Kötülük göstergesi değil bu.
Dragon asla bir hükumet kuramaz da, kursa da bunun onda biri kadar kötü bir hükumet olmaz.

Ayrıca, bir kutsal ejder istediği on yaşındaki çocuğa tecavüz edemedi diye, koşa koşa adaya gidip herkesi yok edebilecek insanları bana savunmayın lütfen. :/ Kuşlar uçamaz demek kadar garip bir argüman çünkü bu.

Evet bir ada güvende yaşıyorsa, on ada kötü bir şekilde yaşıyor. Ama eğer iyi yaşayan bir ada, Dünya hükumetinin çıkarına ters bir şey yaparsa, veya kutsal ejderlere itaatsizlik yaparsa, kısa süre içinde ortadan kaldırılıyor.

Kuzan'ın da iyi olmak gibi bir derdi falan yok. Kendi çıkarı için masumları öldürdüğüne/zarar verdiğine çokça şahit olduk. O kadar iyi olsa, Teach'in yanına değil, Devrimcilere giderdi.

Ha ben Kuzan'ı severim, ama iyi karakter olduğu için değil, kötü karakter olduğu için. Aynı Linlin'i sevdiğim sebepten dolayı.
Kuzan hangi masumu öldürmüş? Devrimciler ne düşünüyor, bir fikrimiz mi var?

Not: Kuzan'a iyi demiyorum. Kötü tarafı olabilir.

Ben bunların ilk ortaya çıktığı zaman da böyle olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence tam olarak yozlaşmış değil.

Nami'nin adasında yaptıklarının, Law'ın adasında yaptıklarının ne gibi haklı bir sebebi olabilir?
Aradan örnekler seçip veriyorsun. Ben de vereyim birkaç tane:

1) Germa 66 zulmüne karşı denizciler savaş vermesi ve germayı def etmeleri.

2) Rob Lucci'nin denizciler adına gidip korsan istiladındaki adayı kurtarması

3)Denizcilerin "yapmacıklık" için denize çıkan birçok korsanı yakalayıp İmpeld Down'a hapsetmesi.

Bunun yanında Ohara'da olan olayda, Kuzan'ın öldürdüğü dev ve orada ölen insanlar dünyadaki hakim sistemin ana kolonlarından birisinin belki de sistemin tamamının yıkılmasına sebep olacak bir şey yapıyorlardı. Bu sebeple de sistem açısından teröristi bu insanlar. Kuzan orda sistemin muhafızları dan birisi olarak devi öldürdü. Burada herhangi bir kötülük göremiyorum, sadece yapması gerekeni yapan bir kişi var ortada.

Dragon asla bir hükumet kuramaz da, kursa da bunun onda biri kadar kötü bir hükumet olmaz.

Ayrıca, bir kutsal ejder istediği on yaşındaki çocuğa tecavüz edemedi diye, koşa koşa adaya gidip herkesi yok edebilecek insanları bana savunmayın lütfen. :/ Kuşlar uçamaz demek kadar garip bir argüman çünkü bu.
O biraz 5 yaşlı ile alakalı. Amiraller general gibi düşün ülkenin. Ülke sevdiği için srs etmez. Akainu pek ipliyor gibi durmuyor ejderleri

Kuzan hangi masumu öldürmüş? Devrimciler ne düşünüyor, bir fikrimiz mi var?

Not: Kuzan'a iyi demiyorum. Kötü tarafı olabilir.

Ayrıca, denizcilerin yaptığı bütün her şeye de hiç sesini çıkarmadığı için ortaktır kendisi.

Devrimciler'i de ada kurtarırken falan gördük. Sabo'yu vs. de kurtarmışlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık