Cracker için ters rakip çünkü, alabilir.O değil Law nasıl küçümseniyor ? Forumda Cracker'ı alabilir deniyor Law için Bence abartılıyor tam tersi şekilde.
O mesajda kast ettiğim Zoro değildi evet.Esad oğlan dediğin adam Zoro'cuğum ise katılamıcam sana.
Nereye doğru gidiyor adam durduğu yerde kayboluyor Bir gün bir kaybolacak bir de bakmışın East Blue'daSen yön özürlüsünün fanı değil misin ya?
Ters rakip olayı aynı ligin adamları için önemlidir bence.Cracker ile Law'ın aynı ligde olduğunu düşünmüyorum.Cracker için ters rakip çünkü, alabilir.
Zoro yere gömüldükten sonra sevincinden evde iki tur atmış olmalısın ki sonrasını kaçırmışsın sahnenin. Zoro söz konusuyken o kadar erken sevinme bir dahaYere gömülmek mi? Evet fark büyük.
Tabi. Etkisi olmazsa olmaz. Esas oğlan; boru değilO mesajda kast ettiğim Zoro değildi evet.
Ama esas karakter olmasının sağladığı avatajlardan genel olarak bahsediyorsak öyle de algılayabilirsin tabi.
Dibine ışınlanıp mes yapsa evet şansı var. Hakisini aşarsa tabi.Cracker için ters rakip çünkü, alabilir.
Law'un Dressrosa'daki handikaplarından daha önce çok bahsettim. Law'u tam potansiyeliyle dövüşürken görmedik hiç.Ters rakip olayı aynı ligin adamları için önemlidir bence.Cracker ile Law'ın aynı ligde olduğunu düşünmüyorum.
Luffy'nin hakisinin yetmediği yerde Law;Law'un Dressrosa'daki handikaplarından daha önce çok bahsettim. Law'u tam potansiyeliyle dövüşürken görmedik hiç.
Law'un Luffy gibi bisküvileri parçalamasına gerek yok direk ana bedene ulaşabilir. Neyse ama senin fikrinin değişeceğini sanmıyorum.
Law'ın Dressrosa'daki halini baz almadım bile yalnız.Onu alırsam durumu daha da vahim çünkü.Luffy+Nami'nin beraber yendiği adamı Law yenemez en basitinden.Detaylı yazarsam da Shambles ile ana bedene ulaşsa bile b.hakisini aşabileceğinin garantisi var mı ? Ki Cracker'ın oldukça hızlı bir şekilde asker oluşturabildiğini de unutmamak lazım.Bisküvi askerlerinin ne kadar sert olduğunu da biliyoruz.2 Kong Gun anca bir askeri kırıyor.Bu adam bunlardan sınırsız üretebiliyor.Ki Law'ın da meyvesi kullanıcısını oldukça yoran bir meyve.Sırf zamana oynasa bile Cracker kazanır bu dövüşü bana göre.Law'un Dressrosa'daki handikaplarından daha önce çok bahsettim. Law'u tam potansiyeliyle dövüşürken görmedik hiç.
Law'un Luffy gibi bisküvileri parçalamasına gerek yok Shambles ile direk ana bedene ulaşabilir. Neyse, ama senin fikrinin değişeceğini sanmıyorum.