Patladı gitti.Belli oluyor yazmamı beklediğin.
Nasıl da keyiflenmiş ama ha.
Yalnız amiralin başka bir olayı çıkacak onu katma.Meyve falan sanırım.
Patladı gitti.Belli oluyor yazmamı beklediğin.
Nasıl da keyiflenmiş ama ha.
Yalnız amiralin başka bir olayı çıkacak onu katma.Meyve falan sanırım.
İşte sen nasıl cevap verdin? O zaman Luffy açlıktan değil, hasretinden dolayı suyunu çekmiş. Sırf laf olsun diye daha neler yazacaksınız, merakla bekliyorum.Ben de buna cevap verdim zaten. Sen nesini anlamadın, anlamadım. Çok garip. Neyse.
Kaido vursa idi Ahirette bile topal gezerdi.Kamazo vurunca bayılıyorsa, Jack vurunca ölür bu Zoro.
Hahaha. Yine olmadı be, yapamadılarİşte o sıra gözyaşları damlıyor bir yandan hahaha.
Sen dedin ki; Zoro'nun aç olması beni ilgilendirmiyor. Ben de dedim ki; o zaman Luffy'nin o hale gelmesinde de aç kalmasının hiçbir etkisi yok. Senin dediğin buna çıkıyor. Anladın? Şimdi bana tezatlığı göster.İşte sen nasıl cevap verdin? O zaman Luffy açlıktan değil, hasretinden dolayı suyunu çekmiş. Sırf laf olsun diye daha neler yazacaksınız, merakla bekliyorum.
Altı çizili yerin ne anlama geldiğini anlatmaya gerek var mı? Hem diyorsun ki Zoro sadece açlıktan bayılmadı, ama Luffy ile alakalı da bak açlık onu hale getirdi gibi imalara giriyorsun. Ben de oradaki durumun sadece açlık değil, önceki sürecinde etkili olduğunu hatırlattım. Kısacası böyle algı olmaz yani. Direkt yazabilirsin bana. Neyse anlamışsındır artık düşüncelerindeki tezatlığı.
Aha hecklendin galibaKamazo vurunca bayılıyorsa, Jack vurunca ölür bu Zoro.
Kızı kurtardım derim kim bilecek?Beni kes yeterki aç bırakma neden biliyor musun? Çünkü bayılırım.
R.Zoro
Açsa, dediğin doğru. Toksa, Kaido'yu keser. Aksini iddia eden var mı?Kaido vursa idi Ahirette bile topal gezerdi.
Biz her zaman gerçekleri yazdık kardeşim. Görün bunları! Dur bir saniye, midem guruldadı. Bir şeyler yiyeyim.Aha hecklendin galiba