Garp'ın mizacı o hmmm, Rayleigh ile alakası yok zaten mizacı öyle.Konu Roger ve Luffy dışına çıkınca böyle oluyor demek ki
Farklı bir yere çekilmiyor. Gayet de yakın ve aynı kulvarda olabilirler. İrade olsun ya da başka bir şey aşağı kalır ne yanları var? Siz istiyorsunuz ki bizim karakter alsın başını gitsin kimse yetişemesin ama öyle olmuyor o işler. Zoro ile Luffy bir çok yönden birbirine benziyor mesela.
Luffy ben alacağım, ben alacağım diyor. Zoro ne diyecek bırak da biraz da ben mi alayım diyecek? Herkes görevini yapıyor olay bu. O dövüşlerden sonra Mr1 ya da Kaku ayakta kalsa onlar da bela olurlar. Ayakta kalan her düşman tehlike olabilir. Çünkü herkes dövüşüp harap olmuş durumda oluyor.
Bu adamları da nasıl yendiği belli, o irade pes etmeme Zoro da yeteri kadar var.
Bir Lucci olayı tutturulmuş gidiyordu mesela; Usopp kalk demese kendini salmıştı Luffy. Sonra orada dönen muhabbet şu; Zoro ayrılamayız diyor, Zaten tayfa da herkes güçlü değil, bir de arkadan 5 koramiral askerleri ile geliyor. Ama bunu alıp da Lucci oradan çıksa Zoro'yu da keşerdi demeye getiriyorsunuz hemen. Yani burada dediğin şeylerin altına bakacaksın, öyle Croco'yu dövemeseydi böyle olurdu falan yok, Dövecek. Adam kendi kafasına takıyor, dokunmayın ben alacağım diyor. Gidecek görevini yapacak. Yani bu dediklerin bir şeyi kanıtlamıyor bence