Bi Zoro fanı şu adama cevap yazsın la. Kimse biplemiyor, garibim ortaya mesaj yazarak bir şeyler yaptığını zannediyor. Hayır bir de fark edilmiyor zannediyor.Allaaaaaaaaaahhh çok şükür..
Bi Zoro fanı şu adama cevap yazsın la. Kimse biplemiyor, garibim ortaya mesaj yazarak bir şeyler yaptığını zannediyor. Hayır bir de fark edilmiyor zannediyor.Allaaaaaaaaaahhh çok şükür..
Zirve.Şu an en fazla amiral gücünde olur mu diyorsun yoksa zirve hali amiral olur mu anlayamadım
O cümle herşeyi açıklıyor zaten.Kizaru diyor ki böyle konuşma dışarıdan benim için çok kötü görünüyor.Koskoca amiralim yani itibar kaybederim demek istiyor.Herkes fuji değil sonuçta onu düşünüyor adam.Bir amirali durdurup başkasına yardıma gitmek demek amirallik algısını düşüren birşey.Bu adamlar en büyük savaş gücü görülürken.Paslanmasa bunu yapabileceğini ima etmesine karşılık bir cevap alamıyor.Yani eskiden güçlüydün ama şu anda benden zayıfsın gibi bir cevap vermiyor Kizaru.Benim aldığım izlenim denk bir mücadele olmasına rağmen Kizaru’nun bir adım geride olduğunun bilincinde olması.Kizaru'nun dediği de ''Böyle konuşma, beni kötü duruma düşürüyorsun'' gibilerinden bir şey. Bu Kizaru için ilk kez olan bir şey değil ki. Marco'yu alamayınca da yine kendiyle dalga geçer tarzda cümlesi vardı.
Valla Kizaru-Rey olayını görenlerin çoğu hep durdurma üzerine konuşmuş. Kizaru durdurdun diyor, Sentamaru ''Amcamı ilk kez birisi durdurdu'' diyor, tayfadakiler durdurdu diyor. Anla işte olayı yani.
Kusura bakma ama söylediğin bu iki ifade çok temiz çelişir. Kendi kurduğun cümlelerin anlamındaki farklılığı sana açıklamayayım bir de... Neyse Amiral seviyesi bir adam Roger'a çizik atamaz diyorsun resmen. Forumun mantıklı, op konusunda güzel çıkarımlar yapan hiçbir üyesi şunu demez çünkü. Ben başka bişe demiyorum, amiraller bu kadar vasıfsız demek.Allah Allah. Maksimumu amiral olunca ne oluyor, temizinden amiral olunca ne oluyor? Merak etme yav, orada ne dediğimi sen yazmadan önce hatırlıyorum ben. Hatta konunun ilk başlarına gidersen ilk zamanlarda yonko seviyesinde gördüğümü, fakat sonrasında amiral seviyesine düşürdüğümü de görürsün.
Valla Rey için nasıl düşünüyorsan, aynı düşünce yapısından Roger'ı da geçir derim. Gerisi zamana ve mangada açıklanmasına kalmış artık.
Kizaru'nun konuşmasını referans almak ne kadar doğru. Marco için de çok korkutucu, yine aynı şekilde Luffy için de ürkütücü/korkutucu falan diyor. Bunları da referans alalım o zaman? Kaldı ki Reyli yaşlı olsa bile paslanma durumu daha az. Paslanmış dediğimiz adam Amazon Lily'ye yüzerek gidiyor...Valla senin öyle algılamışsın, ben de farklı algıladım. Mangaka 3-4 defa amirali durdurdu diye söylemiş ve (bana göre) yaptığının büyük bir olay olduğu mesajını vermiş. O yardım etme isteği olayından önce Reyli ''Onların(tayfanın) yanına gitmek isterdim ama....(önümde böyle bir engel var minvalinde) diye bir cümle söylüyor.O cümle herşeyi açıklıyor zaten.Kizaru diyor ki böyle konuşma dışarıdan benim için çok kötü görünüyor.Koskoca amiralim yani itibar kaybederim demek istiyor.Herkes fuji değil sonuçta onu düşünüyor adam.Bir amirali durdurup başkasına yardıma gitmek demek amirallik algısını düşüren birşey.Bu adamlar en büyük savaş gücü görülürken.Paslanmasa bunu yapabileceğini ima etmesine karşılık bir cevap alamıyor.Yani eskiden güçlüydün ama şu anda benden zayıfsın gibi bir cevap vermiyor Kizaru.Benim aldığım izlenim denk bir mücadele olmasına rağmen Kizaru’nun bir adım geride olduğunun bilincinde olması.
Çeliştirebildiysen ne güzel. Maksimumu amiral olan bir kişi, amiral seviyesi olmuyor demek...Neyse bundan sonra buna uygun yazarız.Kusura bakma ama söylediğin bu iki ifade çok temiz çelişir. Kendi kurduğun cümlelerin anlamındaki farklılığı sana açıklamayayım bir de... Neyse Amiral seviyesi bir adam Roger'a çizik atamaz diyorsun resmen. Forumun mantıklı, op konusunda güzel çıkarımlar yapan hiçbir üyesi şunu demez çünkü. Ben başka bişe demiyorum, amiraller bu kadar vasıfsız demek.