Samuray ruhuna sahip olup olmaması önemli değil, sonuçta bu da abartılan bir şey. Kendi kültürlerini iyi övüyor, reklamını yapıyorlar. Ama Oda'nın kendisi bu konuda tam tersini söylüyor. Bunu bir sbs'de ya da röportajda görmüştüm. Şimdi bulamam linkini ama var yani arasan bulursun. Karakterleri yüceltmek için birilerine yamalamanıza gerek yok.Yahu korkmak ile alakası yok Ben sadece düşüncelerimi yazdım. Her şeyi Luffy'e yamamanın anlamı yok. Luffy de samuray ruhu yok, Sadece Ryuma ile ilgili bir şey değil bu. Luffy Wano da kılıç kullanacak, Lanetli kılıcı artık o taşıyacak falan deniliyordu. Şimdi de Ryuma, Luffy'e çok benziyor yav denilince, ben olanı söyledim. Dediğim gibi Luffy Samuray ruhuna sahip değil
Ama şu da bir gerçek, Ryuuma'nın hareketleri Luffy'i andırıyor. Bunda dediğim gibi OP'tan hemen öncesinde çizilmesinin önemi var. Oda'nın ana karakterinin özellikleri bunlar gibi duruyor. Direk Oda'yı yansıtıyor anlayacağın.
Şu an çizilse bence değiştirerek çizer Ryuuma'yı. Wanted'da gördüğümüz Ryuuma'dan daha farklı olacaktır.