O olabilir.Güç olarak değil ama itibarın verdiği ağırlıkla olabilir.
@Montana
Sen tam olarak ne diyorsun bro? Üç Amiral'in toplamına denk bir güç vardır demiyorsun herhalde?
O olabilir.Güç olarak değil ama itibarın verdiği ağırlıkla olabilir.
Şu sahnede aslında Garp'ın üç amiralin yerini tek başına doldurabildiği gösteriyor. Yani gücüne dair bir fikir oluşturabilir.
Tahtın asıl sahibi için sıcak tutuyor. Meyvesi de elverişli.
Diyorsun? Reis görmek için Akainu'ya bakabilirsin
Ben 3 amiral ederimden ziyade garp amiral rütbesinde olmadığı için Oda onu oraya oturttu ki millete onun amiralden aşağı bir yanı yok mesajı vermek istemiştir. Seride bir amirali zorlanmadan alacak karakter yokken garp 3 edemez. Akainu’da tek başına oturdu orda çünkü.Üç koltuk da boş, gelip oturuyor yani temsili olarak gücüne değiniliyor orada. Amirale amatör diyen adam, bırak da o kadar güçlü olsun.
Daha çok Akainu, WB ile falan uğraşırken Garp boş koltuğa oturmuş gibiTahtın asıl sahibi için sıcak tutuyor. Meyvesi de elverişli.
Yok sahne açık yav. Hem ne biliyorsun düne kadar Luffy'nin tek yiyeceğini söyleseler inanmazdın. Belki de Garp vurup tekleyecek amirali?Ben 3 amiral ederimden ziyade garp amiral rütbesinde olmadığı için Oda onu oraya oturttu ki millete onun amiralden aşağı bir yanı yok mesajı vermek istemiştir. Seride bir amirali zorlanmadan alacak karakter yokken garp 3 edemez. Akainu’da tek başına oturdu orda çünkü.
Tamam hacım sana göre sahne açıksa bir şey demiyorum daha.Yok sahne açık yav. Hem ne biliyorsun düne kadar Luffy'nin tek yiyeceğini söyleseler inanmazdın. Belki de Garp vurup tekleyecek amirali?
Sende Garp'ın amiralleri yumruk manyağı yapacağı izlenimi uyanmıyor mu cidden?Tamam hacım sana göre sahne açıksa bir şey demiyorum daha.
Tahtın asıl sahibi için sıcak tutuyor. Meyvesi de elverişli.
@Alpamis
Valla öyle gözüküyor hiç bir Amiral'e Garp'a verdikleri tepkiyi vermedi zaten korsanlar. Bence o sahne de benim düşüncemi doğruluyor. Üç amirale eşit olduğu tasvir ediliyor.
Hmmm. Her iki tarafa - Akainu eklersek.Akainu>Akainu+Kizaru+Aokiji demişler gibi