Bir şey soracağım, Japonca anlayan var mı? varsa, Şu işaretli yerde ne yazıyor merak ettim
İlginç. Ben de tam tersi şekilde düşünüyorumKılıç sevdalıları bile isteye mi kılıç kullanıcılarını forum üyelerinin sevgisinden uzaklaştırıyorlar?
Adam sempati besleyecekse bile yazılanlardan dolayı antipatik bir tavır ortaya koyuyor.
龍 Ejderha yazıyor olabilir mi? Yukarıda attığıma benzettim. Hatta ''Çin ejderhası'' diye geçiyor. Kaido'nun ejderha hali.Bir şey soracağım, Japonca anlayan var mı? varsa, Şu işaretli yerde ne yazıyor merak ettim
Harbiden benziyor galiba.龍 Ejderha yazıyor olabilir mi? Yukarıda attığıma benzettim.
Çin ejderhası Kaidonun ejderha hali hmmm. Acaba bu bir mesaj mı Hahaha龍 Ejderha yazıyor olabilir mi? Yukarıda attığıma benzettim. Hatta ''Çin ejderhası'' diye geçiyor. Kaido'nun ejderha hali.
Kimin atası Klan sembolü gibi bir şey çıkabilir.Harbiden benziyor galiba.
Edit: Hatta aynı bildiğin
Olabilir. Fakat sessizce beklemek en iyisi. Reyizin vatanını korumasını bekliyoruz.Çin ejderhası Kaidonun ejderha hali hmmm. Acaba bu bir mesaj mı Hahaha
Doğru olabilir Bu arc çok güzel olacak hissediyorumKimin atası Klan sembolü gibi bir şey çıkabilir.
Vay be Artık gelsin şu bölümlerOlabilir. Fakat sessizce beklemek en iyisi. Reyizin vatanını korumasını bekliyoruz.
Zoro ve kökeni ile araştırma yapıyorum manga Oda yaparsa tatmin eder. Ryuma ile bir çok ortak noktası var. Umarım üzmez bizi OdaVay be Artık gelsin şu bölümler
Üzmez üzmez Zaten artık olayı başlattı. Ryuma, Zoro' nun atası çıkar bu kadar benzerlik çok fazla çünkü. Tarih tekerrür edecek ve Wano da biri daha kahraman ilan edilecek. O kılıcı hakkettiğini gösterecek Wano'yaZoro ve kökeni ile araştırma yapıyorum manga Oda yaparsa tatmin eder. Ryuma ile bir çok ortak noktası var. Umarım üzmez bizi Oda