Nerf güçlü karakterin gücünü düşürmek, dengelemek, Buff karakterin gücünü arttırmak demek.Şimdi nerf ne oluyor, buff ne oluyor. Ben yabancıyım bunlara. Arkada bıraktı da artık onunda hikayeye girme zamanı falan mı yani.
Nerf güçlü karakterin gücünü düşürmek, dengelemek, Buff karakterin gücünü arttırmak demek.Şimdi nerf ne oluyor, buff ne oluyor. Ben yabancıyım bunlara. Arkada bıraktı da artık onunda hikayeye girme zamanı falan mı yani.
Zaten bi kılıcı eksik kapışıyor şu an reyiz. Oda sınırlarını zorluyor adamın, bu dövüşten sonra Amiral. skdjsn dövüş azıcık büyüse bari, hemen tatlıya bağlanmasa.Twei twei twei Sen var ya sennn Zoro reis kılıçsız da sağlam ama kılıcı ile yenilmez
Valla sanmıyorum sanki bu da hemen bitecekmiş gibi ama şu kılıcın peşinde iyi bir rakip bulacak sankiZaten bi kılıcı eksik kapışıyor şu an reyiz. Oda sınırlarını zorluyor adamın, bu dövüşten sonra Amiral. skdjsn dövüş azıcık büyüse bari, hemen tatlıya bağlanmasa.
Ee tabi Sanji suit ile gücüne güç kattı, Luffy antreman yapıyor. Zoro vs atmaya başladı ne kadar sürer belirsiz, iyi bir rakipse Zoro içinde iyi bir antreman olurdu. Law'a da bir güç takviyesi lazım en azından olayların içine girmesi gerekiyordu iyi oldu.Nerf güçlü karakterin gücünü düşürmek, dengelemek, Buff karakterin gücünü arttırmak demek.
İyi olurdu demek istedin sanırım. Arkadaş bir "buff" verir artık demiş çünkü. Kesin "buff" verecek dememiş.Ee tabi Sanji suit ile gücüne güç kattı, Luffy antreman yapıyor. Zoro vs atmaya başladı ne kadar sürer belirsiz, iyi bir rakipse Zoro içinde iyi bir antreman olurdu. Law'a da bir güç takviyesi lazım en azından olayların içine girmesi gerekiyordu iyi oldu.
Mangaka bunu zaman zaman yapıyor. Dressrosa, Thriller Bark.. Genelde dişine göre rakip çıkmadığında iki kılıca düşürüyor Zoro'yu. Ne zaman ki 3. kılıca kavuşuyor o zaman asıl rakip çıkıyor ve asıl dövüş başlıyor.Zoro Wanoda hep 2 kılıç kullanıyor niyeyse. Luffynin G2 kullanması gibi.
Bu dediğin mümkün olamaz.Çünkü Pica çöp ve ona karşı 3 kılıç kullandı forum onaylı.Mangaka bunu zaman zaman yapıyor. Dressrosa, Thriller Bark.. Genelde dişine göre rakip çıkmadığında iki kılıca düşürüyor Zoro'yu. Ne zaman ki 3. kılıca kavuşuyor o zaman asıl rakip çıkıyor ve asıl dövüş başlıyor.
Zoro'ya göre dişli rakip işte.Bu dediğin mümkün olamaz.Çünkü Pica çöp ve ona karşı 3 kılıç kullandı forum onaylı.
Yani demek istediğin Zoro da çöp o yüzden onun için dişli rakip.Bunu diyorsun ha.Seni aslanların önüne atıyorum.Zoro'ya göre dişli rakip işte.
Her ne kadar çöp olsa da.