Kaido yine alır. Mama dengelemedikçe bizimkilerin buna karşı kazanma şansı yok gibi.
Mama + bu kadro alabilir gibi. Hafıza gidik olursa Kaido'yu baya dengeler.
Kaido yine alır. Mama dengelemedikçe bizimkilerin buna karşı kazanma şansı yok gibi.
Ondan çok önce Linlin, Sanjiye söylemiş çünkü sldafjşlasdfPudding'in üçüncü gözü ortaya çıkıncaydı sanırım.
Bm'nin etkisi ne olacak ben de merakla bekliyorum. Kaido'ya BM handikapı kimlerin hoşuna gider kimlerin gitmez Gerçi boklu veletleri Kaido'ya handikap yaratmasındansa BM daha mantıklı ama sürekli bir handikap olayı da bayıyor artık. Ööööööğğ diyesi geliyor insanın. Neyse Luffy fanatiklerinin bire bir dövüş beklemesindense böylesi daha iyi olur sanırımKaido yine alır. Mama dengelemedikçe bizimkilerin buna karşı kazanma şansı yok gibi.
Mama + bu kadro alabilir gibi. Hafıza gidik olursa Kaido'yu baya dengeler.
Abi onların böyle bir şeyi beklemesi kötü de siz de Kaido'yu Zoro kesecek diyorsunuz. Ejerya felan kesecek Zoro diye. İkisi de kötüBm'nin etkisi ne olacak ben de merakla bekliyorum. Kaido'ya BM handikapı kimlerin hoşuna gider kimlerin gitmez Gerçi boklu veletleri Kaido'ya handikap yaratmasındansa BM daha mantıklı ama sürekli bir handikap olayı da bayıyor artık. Ööööööğğ diyesi geliyor insanın. Neyse Luffy fanatiklerinin bire bir dövüş beklemesindense böylesi daha iyi olur sanırım
Hatırlayamadım şu an.Ondan çok önce Linlin, Sanjiye söylemiş çünkü sldafjşlasdf
Dürüst olmak gerekirse benim öyle bir beklentim yok. Şu an ne Luffy ne Zoro'nun Kaido'nun silahlanmasını geçecek bir seviyeye gelmemesi gerek. Amiral kesecek ya da amiral yamultacak seviyeye gel ama yonkou ayrı bir dünya. Abes olur.Abi onların böyle bir şeyi beklemesi kötü de siz de Kaido'yu Zoro kesecek diyorsunuz. Ejerya felan kesecek Zoro diye. İkisi de kötü
Yonko Yonko'yu dengeler ya. Birbirleri arasındaki güç skalası çok oynamaz.
Linline yalvarmaya gittiği zaman.Hatırlayamadım şu an.