Çööp 8 v 1 neymiş
Önce BM girip zayıflatmadan olmaz.
Zaten böyle olacak büyük ihtimal fandaş. Hatta bu bile yeter mi bilemiyorum Adam, teke tek de tekliyor, 3 ünü karşısına alıp da tekliyor. Tam bir canavar. Hele hele Luffy, Kid, Law 3 ü dalacak falan diyenlere ayrı, sadece Luffy ve Kid diyenlere ayrı şaşırıyorum
+1Çööp 8 v 1 neymiş
+1Önce BM girip zayıflatmadan olmaz.
Beni kesmez böyle olursa. Hee nasıl olurdu ? 3 kişi sağ kol seviyesini az biraz aşıp dalarlardı, diğerleri de yardım ederlerdi tamam.Zaten böyle olacak büyük ihtimal fandaş. Hatta bu bile yeter mi bilemiyorum Adam, teke tek de tekliyor, 3 ünü karşısına alıp da tekliyor. Tam bir canavar. Hele hele Luffy, Kid, Law 3 ü dalacak falan diyenlere ayrı, sadece Luffy ve Kid diyenlere ayrı şaşırıyorum
Diyorum ya bu bile kesmez diye, zor iş bakalım nasıl yapacakBeni kesmez böyle olursa. Hee nasıl olurdu ? 3 kişi sağ kol seviyesini az biraz aşıp dalarlardı, diğerleri de yardım ederlerdi tamam.
Şu dövüşte özellikle Hawkins'i görmek istemiyorum. Çok karaktersizlik yaptı. Sanji manji çarpsın bunu
Drake değiştirsin, Apoo değiştirsin de bu saman yığını değiştirmesin. Çok köpeklik yaptı bu Tez vursunlar kellesiniDiyorum ya bu bile kesmez diye, zor iş bakalım nasıl yapacak
Hawkins saf değiştirir büyük ihtimal, klasik Oda biliyorsun
Hahaha doğru diyorsun Hawkins'i bende sevmemDrake değiştirsin, Apoo değiştirsin de bu saman yığını değiştirmesin. Çok köpeklik yaptı bu Tez vursunlar kellesini
Apoo neyle dalıyor la kornayla ahahah