Geleceği görmeni sağlayan türden bir K. Haki. Kaçtığını gördüğü halde saldırıyor da kaçıyor. Katanın gördüğü geleceği değiştiriyor bir nevi.@Jacques rakibinde k.haki olması sana saldırırken nasıl bir avantaj sağlıyor onu soruyorum.
Geleceği görmeni sağlayan türden bir K. Haki. Kaçtığını gördüğü halde saldırıyor da kaçıyor. Katanın gördüğü geleceği değiştiriyor bir nevi.@Jacques rakibinde k.haki olması sana saldırırken nasıl bir avantaj sağlıyor onu soruyorum.
Sanmıyorum. Zirve Zoro'nun Kizaru'yla vs atamayacağını düşünüyorum.Eski mesajımı kopyalayıp buraya alabiliyor muyum? Aldım
Zoro'ya sağ kol aldıranlar, bu arc sonu alacak seviyeye gelir diyenler bence yanılıyorlar. Ne zaman ki Luffy yonkou seviyesine gelir. O zaman Zoro'da sağ kol seviyesine gelir. Ne zaman Luffy Korsanlar kralı olur, o zaman Zoro sağ kol üstü (Mihawk) seviyeye çıkar. Zoro seri sonunda sağ kol olacak, kk değil. Seri sonunda Luffy ve diğer yonkoular arasında ne kadar fark olacaksa Zoro ve sağ kollar arasında da o kadar olacaktır.
@Densetsu no Samurai
Alıntıyı beceremedim arşivlenmiş konudan. Hocam Luffy rakiplerinden önde olduğu gibi, Zoro da önde. Mesela Kid Luffy'e, Killer de Zoro'ya rakip olamaz bence. Bu yüzden Zoro seri sonunda diğer bütün sağ kolların üstüne çıkacaktır, zirve Rayleigh dahil. Ama şimdiden sağ kol seviyesine yada daha üstüne gelirse sence de abartı olmaz mı?
Peder de kaçıracak demiyor muydu o yüzden sıkıyor zaten :SYa abi adam geleceği görüyor dimi. Gördüğü zaman çizelgesi x olsun.
X te peder sıkıyor Sanji sıyrılıyor.
Kata bunu görüp sıkıyor buraya kadar tamam.
Ama kata sıktığında peder daha hamlesini yapmamış. Sanjide sıyrılmamış. Yani Katanın görüğü X geleceği daha gerçekleşmemiş. Ama Kata x i görüp hareket etti ve eksen y oldu. Çünkü peder hiç sıkamadı.
Yani x e göre yaptığı hamlenin anlamı kalmadı çünkü artık y desin. Katanın yaptığı hareketin makul olabilmesi için Pederin sıkıp Sanjinin sıyrılması gerekiyordu ki Kata herifin sıyrıldığı tarafa doğru ateş edebilsin.
Bana göre Yonkou = amiral olduğu için bende hiçbir sağ kolun amiral alabileceğini düşünmüyorum. Zirve Zoro yada Rayleigh dahil. Dövüşebilirler ancak kazanamazlar. Eğer Im gibi daha güçlü rakipler devreye girer de Luffy yonkou gücünün çok daha üstüne çıkarsa Zoro da o zaman amiral alabilecek seviyeye çıkabilir. Aksi taktirde bende düşünmüyorum.Sanmıyorum. Zirve Zoro'nun Kizaru'yla vs atamayacağını düşünüyorum.
Şöyle daha kolay. Bak sen Sanjisin. Hangi pozisyon daha zor olur senin için.Peder de kaçıracak demiyor muydu o yüzden sıkıyor zaten :S
Yav Güney sen niye büküyon ki olayları adam Katanın gördüğü geleceği görerek sıyrılmış hatta Kata bile şaşırıyor hala sen busun ben buyum tamam Sanjiyi sevme eyvallah da şu sayfayı sahneyi bariŞöyle daha kolay. Bak sen Sanjisin. Hangi pozisyon daha zor olur senin için.
1: Sana dibindeki adam sıkıyor sen sıyrılıyorsun ama sıyrıldığın tarafa bir mermi daha geldiğini farkediyorsun.
2: Dibindeki adam sana sıkamıyor uzaktan bir mermi geldiğini görüp ondan sıyrılıyorsun.
Bükmüyorum abi son dediğime yanlış diyebiliyorsan de.Yav Güney sen niye büküyon ki olayları adam Katanın gördüğü geleceği görerek sıyrılmış hatta Kata bile şaşırıyor hala sen busun ben buyum tamam Sanjiyi sevme eyvallah da şu sayfayı sahneyi bari
Yav bende onu diyorum basit bir şey olsa Kata gibi soğukkanlı bir karakter niye şaşırsınYav Güney sen niye büküyon ki olayları adam Katanın gördüğü geleceği görerek sıyrılmış hatta Kata bile şaşırıyor hala sen busun ben buyum tamam Sanjiyi sevme eyvallah da şu sayfayı sahneyi bari
Basit değil ama abartılacak bişi de değil. Hani k.hakisi ortalama olan bir adam bunu yapabilir. Birde mermiden sıyrılacak kadar hızlı olman gerek tabi.Yav bende onu diyorum basit bir şey olsa Kata gibi soğukkanlı bir karakter niye şaşırsın