İkimizden birine köpürecek. Son gülüşler malum çarmıh var işin ucunda.Allah seni her daim mutlu etsin gülmekten yerlere serildim.
İkimizden birine köpürecek. Son gülüşler malum çarmıh var işin ucunda.Allah seni her daim mutlu etsin gülmekten yerlere serildim.
Bana son yazdığım OP i Arayan Luffy dışında bir kişi yaz. One Piece den bahsedip peşinden gidecem diyen Kid bahsetti o da aramak sarılırsa onu da dürten Luffy oldu.Cümlende bi şurası doğru.
Ben 900 bölüm eğlenerek izlerim sizler Zoro ne zaman çıkacak filan kişi ne zaman çıkacak diye aylarca beklersiniz sonuçta Luffy Zoro ve diğer karakterleri de beğenerek izliyorum siz gözümde toz değil toz pembe yaparsınız.İşte sen öyle baktığın için öyle Benim için Op'u kimin aradığı, kimin bulduğu önemli değil. Dolayısıyla Luffy de umurumda değil. Zaten ben sana Op benim için Luffy değil Zoro'dur diyorsam senin Op=Luffy anlayışın benim gözümde toz olmuştur Sen daha neyi dayatmanın peşindesin onu anlamadım ?
Yok iyi bir arkadaş Kidİkimizden birine köpürecek. Son gülüşler malum çarmıh var işin ucunda.
He öyleymiş bir Kata ağırlığı yok kendisinde bence. Ama belli olmaz genedeResmi çeviride de Jack sağ kolmuş geçmiş olsun
Büyük hazine gram umrumda değil biliyon mu isterse arap şükrü arasın yani.Bana son yazdığım OP i Arayan Luffy dışında bir kişi yaz. One Piece den bahsedip peşinden gidecem diyen Kid bahsetti o da aramak sarılırsa onu da dürten Luffy oldu.
Ben 900 bölüm eğlenerek izlerim sizler Zoro ne zaman çıkacak filan kişi ne zaman çıkacak diye aylarca beklersiniz sonuçta Luffy Zoro ve diğer karakterleri de beğenerek izliyorum siz gözümde toz değil toz pembe yaparsınız.
Yok iyi bir arkadaş Kid
Kata gibisi gelmez artık.Belki bir ihtimal Beckman.He öyleymiş bir Kata ağırlığı yok kendisinde bence. Ama belli olmaz genede
Burgess sağ kol değildir.Öyle sağ kolum olsun kangiren olsun.Burgess de sağ kol.
Belki en güçlüsü olabilir ama çıkmazsa şaşırmayın.
Valla adam 1.tümen komutanı.Burgess sağ kol değildir.Öyle sağ kolum olsun kangiren olsun.