Mangayı inkar etmiyorum diyorsun "Dünyanın en güçlü adamına iki delik açtı" örneğini veriyorsun. Ne diyebilirim ki? Bu örneği verirken ünvan sahibinin durumunu görmezden gelmen gerek zira. Mangada olan şeyleri... Wb zirve dönemindeyken Akainu'nun kendisine vurmasını geçtim dokunmasına bile müsaade eder miydi sen bunu düşün. Ona göre argümanımı sorgularsan daha uygun olur.Ünvan Akainu'yu da kapsıyordu ama dünyanın en güçlü adamına 2 delik açtı reis o nasıl olacak ? Wb en güçlü iken kimseden yara almaması lazım değil mi o zaman senin argümanına göre ? Demek ki yakın güçte olunca da yeterli.
Garp'ın Roger'ı yakalayabilmesi için Garp>Roger olması lazım,böyle bir şey söz konusu değil.Roger=Garp olsa bile Garp Roger'ı yakalayamaz,Roger'ın tayfası var,Garp'ın kimi var ?
Zoro örneğini zorolanarak yazmışsın heralde o kadar alakasız.
BB güle oynaya ortamı terk ediyor,kaçma yok kaçma dediğin Akainu'yu gördüğünde ki gibi olur.
Garp>WB iması yok,Wb bile yara almışken Garp yara almamayı başarmış,bu övgüye layık bir başarıdır.Ünvan konusunda WB zaten en güçlüdür,mangayı inkar eden yok hani öyle bir yazmışsın ki sanki bunun aksini iddia eden biri var da onunla tartışıyosun ? Hayali birileri ile mi tartışıyosun reis ?
Akainu'yu görünce kaçan adam Shanks karşısında güle oynaya hareket ediyor ? Sen iki sene önceki Bb'nin Akainu'dan korktuğu kadar Shanks'tan korkmadığını mı düşünüyorsun ? Hani bu Shanks Mf'de at gibi koşturan Akainu'nun karşısına çıkınca dut yemiş bülbüle dönen Akainu... Kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştıran köpeciklerden biri de Akainu. Ek olarak Bb Akainu'dan kaçtığında da gülüyordu o ayrı mesele.
Garp şu an bile Luffy'yi defalarca öldürmeye çalıştı. Ne kadar ciddiye alınabilir bir veri bu dediğin tartışılır. Ne zaman dövüştükleri belli olmadığı için bu da tartışılır. Senin için demiyorum, Shanks-Mihawk eşit dövüşmüş dediğin zaman "o eskidendi yeeaa" çekenlerin de Roger=Wb'yi savunmaları hayli ironik.
Ünvan konusunda ise hala sessizsin Argüman olarak öne sunduğun tek şey Roger'ın cümlesi. O cümlenin içinin de belirsizliklerle dolu olduğu net bir şekilde ortada. Oysaki ben tüm insanları kapsayan bir ünvanın sahibinin neden Garp olmadığını soruyorum. Wb'nin ünvanını ortaya atıyorum.
Yara almış-almamış, ölümüne dövüşmüş dövüşmemiş gibi ne zaman olduğu belli olmayan olaylar üzerinden tartışmaya devam edeceksen ki elinde başka bir argüman gözükmüyor o zaman tartışmanın pek bir manası yok.